Nyårsafton kräver egobilder

Madde

Amber you know

Det började som ett chillkrök och slutade som....ett spårat tvättstugeparty. Det är spännande när man inte vet hur kvällen kommer sluta. Men alla är hela och mår (relativt) bra. Min mobil dampar så jni får njuta av lite snodda bilder under tiden
Madde

2012

2012, hur ska jag sammanfatta? en hel biosalong på helspänn, tårar, viskningar som säger:du vet att jag älskar dig?, handsvett, beslutsamhet och ännu mer tårar. Det råder delade meningar om det är bra eller inte men jag personligen tycker att alla människor som tycker den suger har ett allvarligt problem. That's it. Och som Amber när hon går igång på engelskalektionerna: We're all gonna die...

Madde


Inez gara inez gara inez gara

Snart kommer min barndomsvän Inez Gara hit. Var ett jävla tag sen jag träffade henne så jag ska krama ihjäl henne. Konstigt hur det är lätt att hålla kontakt med vissa och andra inte, precis som hur det är konstigt att man går ihop med vissa människor och andra inte. allt för mig
Madde

My darling

Detta är min fina vän Ruben som inte riktigt förstår hur bra han är. Det finns ingen gång han inte sätter en annan person framför sig själv och en sån egenskap kan man inte göra annat än att älska. Du är bra, du är bättre och verkligen bäst. tusen pussar till dig.
'
Och ja, du är snygg också.
Madde

Svin Svin Svin

Den frågan vi alla ställer oss... Finns det svin? Svar: Ja, om det finns, det finns överdrivet många. Den andra frågan: Varför dras man till svin? Svar: Ingen vet. Det är det jag kommit fram till under min tunnelbaneresa till och från Odenplan men nu när jag har delat med mig av det tänker jag sluta tänka på det och fokusera på annat. 
Idag har jag spenderat 5 timmar på tåget och sen varit och fikat med Kalle, Hampus och lite till folk och civilisationen har varit saknad. Nu är det John Mayer som gäller. 
Madde

CV

Jag sitter och skriver ett CV. Något jag försökt mig på i ungefär ett halvår nu men aldrig orkat. Den största frågan är bara om man kan skriva att man jobbat som bartender och serverat sprit när man är under arton... Om man inte kan det så kommer det att vara tomt under rubtiken arbetserfarenheter. vad är då snyggast, en minderåring som haft 4 jobb som gått ut på att servera alkohol eller en tom rad? Jag ska klura på den. Tack och hej

Tänkte jag skulle bjuda på designen till mitt "album" jag gav till alla i julklapp för två år sedan. Snygg, huh?


Madde


fuck Sj

Upp klockan halv åtta imorsen. Springa till tunnelbanan, på tåget, sitta på ett stillastående tåg utan att komma ut i en och en halv timme sedan vidare på nästa tåg där jag hamnade bredvid en extremt äcklig man som satt med sitt huvud 30 cm ifrån mitt och glodde på mig hela resan. Toptalt tog denna resa 8 timmar, dörr till dörr och det är bara 55mil. JAG LACKAR PÅ SJ!

Jag är lite mer lugn nu. Jag har gjort kola och knäck, underhållt alla som lagat mat i köket och sen bastat. Nu är jag faktiskt redo för julafton. Jag vill önska er alla en god jul.

Madde


You are a total jerk

Maybe i would have done the same thing, but not in that way. It hurts and i think you know it. I just want you to get out.
Madde

Lilljul it is

It is time for en av de tre jular jag kommer att fira. Nu börja det med mamma och syskonen så att vi slipper släpa med alla tusentals presenter till Halmstad. Nu hoppas jag bara..

Madde

Inte helt jätte fel


Sentimentalt

Kvällen igår var totally awesome, det var länge en jag skrattade så mycket och kollade på en så konstig film. Helt underbart. Idag blev jag uppdragen tidigt av Linnea och sen bar det iväg till stan för sista julklappen. Det slutade med 5 timmars vandrande på söder och i stan med en paus för att fylla upp magen tills vi inte kunde gå längre. Det var en väldigt skön men kall dag och jag inser oftare och oftare hur mycket tur jag har som kan umgås med sådana härliga människor. Ja, jag är sjukt sentimental men det gäller att uppskatta det man har. Jag ska bort i 6 dagar och sitter konstant och funderar på hur det ska funka att vara utan så många människor som jag älskar så länge. Det kommer bli svårt. Och Rytmus. Tre veckor utan skola är en plåga, då förstår ni hur mycket tur jag har. Nu ska ni få slippa mitt sentimentalsnack men jag ville bara att ni skulle veta. 
Usch dom är fina

Madde

Café 60

en sammanfattning av gårdagen: Café 60. Världens bästa folk. Hem till Stekek. Film. Djupa diskussioner. Skratt. Massage. Tunnelbana. Rap-battle. Hem till Sofia. Te och pepparkakor. Prat. Ännu mer skratt. Sömn. Med andra ord en jväligt chill kväll med underbara männsikor. För att ni ska kunna leva er in i stämningen får ni lite bilder.
Nu ska jag vidare till Sofia igen för slumberparty med tjejenra från min klass. Det blir glögg, paketinslagning, pepparkakor, snack och en jävligt härligt stämning.
Madde

Bättre? Nej

varför sätter man värde på människor? Nu menar jag inte i positiv benämning utan mer "han är så  mycket bättre henne" vad är det som gör honom så mycket bättre? är det hans utseende, personlighet eller vad är det? och vad är det i så fall som gör att någon ser bättre ut än någon annan? Jag har svaret. Normer. Jag tycker inte om normer och ändå lever jag efter dom. Dåligt, jag vet men det är svårt. Jag försöker dock att förbättra mig och jag tror att jag gör framsteg. Vi får se. 
Nu ska jag iväg och fika med lite folk, ska bli mysigt. Bye foaks
Madde

Tell me that i'm the only one, that i am special


Barnkalas

Just nu befinner sig omkring 10 småbarn i mitt hem som skriker, skrattar, äter och busar, detta kalls ett vanligt hederligt barnkalas. Jag tycker inte om barnkalas för jag framstås alltid som en sur storasyster som hatar alla småbarn men då får dom väl tro det, jag orkar inte bry mig.
Helgen har varit skön, electronight i fredags med sjukt bra drag och igår hade Jossan spelning sen blev det chillkväll för att alla männsikor var så otaggade men det var mysigt. Lite bilder of course









Madde

i'll get used to this evetually

Idag var det singer/songwriter uppspel och jag är riktigt jävla stolt över att gå på en skola med så duktiga människor. Hur man lyckas samla så många underverk på en och samma plats är helt otroligt. Som ni kanske förstår var de bra och detta har bara fått mig att tvivla mer på om jag verkligen valde rätt linje, det skulle vart kul att få utvecklas på samma sätt som de kommer göra. Men en morot jag har fått är att Logic 9 kommer till skolan i vår och bärbara datorer som musikproducenterna får låna också så ganska nöjd är jag ändå. Peppad som jag är ska jag slänga mig in i skrivarvärlden igen och försöka skapa en låt där jag överträffar mig själv.
Madde

that wouldn't be too bad

Jag har tråkigt. Jag väntar på att min kära vän Malin ska sluta sälja julgranar så vi kan åka hem till mig och ha myskväll. Jag tycker lite synd om henne för att hon stått i kylan i 6 timmar men det sprids också ett litet leende på mina läppar av skadeglädje. Nej jag är ingen snäll människa. 
Madde

Dagens filosofi med Madde

Plugg. Det är ett ord som får mig att vilja och lägga mig. Jag har tänk på ordet plugg och kommit fram till att det är helt onödigt. T.ex. som när man ska göra en uppgift för att visa vad man kan, vad lär man sig av det? I N G E N T I N G. Samma sak med prov, om det inte är så att det går in genom ena örat och ut genom andra direkt så sitter det kvar i en vecka och sen försvinner. Totalt ologiskt. Det var bara det jag hade i min hjärna. Nu ska jag P to the LUGGA...
Madde

New deep

Jag funderar på att ta upp bloggandet igen. Jag börjar lite smått så får vi se. Lyckades försova mig i morse så jag började istället 12.10, ganska skönt faktiskt. Tog livmoderhalssprutan och för en gångs skull gjorde det faktiskt inte ont. 
Nu är jag trött men jag vill ändå göra något. Och jag är glad men ändå nedstämd. Just nu har jag en period när det bara sprutar musik ur mig. Jag har lyckats åstadkomma 3 låtar inom loppet av 5 dagar, det känns bra. Kanske ska börja på en till. Jag ska lämna blogg.se i alla fall, den ger mig dåliga vibbar. 
Människor värda att leva för
Madde

RSS 2.0