Pengar rullar in som det ska. Jaha.

När försvann denna coolhet egntligen?

 

Räknade ut att jag tjänat 1250 spänn på drygt 6 timmars jobb denna helg, känns otroligt bra. Det skadar heller inte när jag får umgås med min sällsynta vän malin under arbetstid. Känner mig ganska taggad på livet idag och det är fucking amazing.

 

Madde


Off to work

Vita skjortan, smilet och sminket är på. Jag är redo för jobb.
Madde

I have better things to do than to dig up some old box

Jag älskar att komma hem på natten lite glad i hatten, inse att jag är ensam hemma, äta mycket mycket mat, kolla på en dålig tjejfilm och inse att jag inte måste gå upp förrän typ 3 i morgon. I love it, I love it, I lovet it.
Madde

Vilken cowboy virrar runt på stan ikväll?

?
Madde

Coming closer

Har idag suttit i studion, mixat och övningskört. Mina öron är något trötta efter att ha hört samma låt 6 timmar i streck  och min kropp är lite matt efter att ha spänt mig i två timmar i en bil. Men nu är det skönt. Nu vet ni.
Jag taggar och längtar
Madde

Peppar för en dag i studion

Madde

Vad vore livet utan snö? Otroligt kul

Jag tänker åka till landet på obestämd tid. Glömma svinen, äta brutalt mycket mat, gosa in mig i en soffa, bli lite småtjock och kanske också deppa lite för att snön har kommit. Det låter helt underbart.
Och sakna lite
Madde

The sundays

Det går bra nu. Är nästan klar med andra låten på en vecka, kan kanske behövas efter en svacka på ett halvår. Men det gör mig i alla fall glad. Jag har fått bag på att gå runt hemma i sköna fula kläder, gräva in mig i mitt rum och spela in och njuta av den härliga doften av rummet när man går in igen. Ja lite ironisk var jag. Men jag har kommit på att hösten kanske inte är så dum i alla fall.
En hemmastil som slår allt annat. Lite avundsjuka förstår jag att ni är.
Madde

Look at the people

Idag åker Jonas bort en vecka, jag är lite ledsen. Varför åker alla bort hela tiden? Det är som att det existerar något schema där de byter av varandra. Första Sofia, sen Amber, nu Jonas och sen Sofia igen. Damn it.
Jag har så JÄVLA roligt just nu!
Madde

Behöver dig. Behöver dig. Behöver dig.

Madde


Fy fan. Nu vill jag dö lite

Jag saknar Sofia och Amber också.
Madde

En otroligt fin dag

Jag gjorde klart en låt, prmenarade i det fina höstvädret med Sofia, drack kaffe och kollade på step up 2 med Sofia och träffade sen Jonas. Jag har saknat söndagarna med te, skratt, samtal och gitarrspel.

Lyssna på mitt nyaste tillskott

http://www.myspace.com/madelenestrandh
Madde

Trashertimes

Idag har jag hängt en del med Snippan, det har varit mysigt. När jag promenerar hem i höstmörkret tänker jag tillbaka på sommaren och festivaltiden. Jag saknar att springa runt i trasiga skor, trängas i en illaluktande kö utanför bajamajorna, vakna klockan 7 på morgonen av att det är så varmt i tältet, vara så bakis att jag bara vill spy, leva fritt och må jävligt bra. Det är vad jag vill just nu. Tack och hej.
Jag tänker mig något i den här stilen

Fuck naturkunskap

Hatar det. Hatar det. Hatar det.
Och jag kommer sakna Amber. 6 jobbiga dagar.

When the sun's up again

EN jävligt fet kväll igår. Det bästa med att ha folk hemma hos en själv är att man kan gå och lägga sig direkt när alla har gått, man slipper åka buss, må illa och allt sån, jag älskar det. Idag är jag inte lika kaxig men jag ska snart dra mig mot Strängnäs för att gå på den årliga marknaden, jag tror det blir en bra lördag.
Sjukt snygga. Eller jag vet inte.
Madde

Utom kontroll i denna process, ingen stress

Otroligt känslomässigt instabil just nu men det är väl bra att gråta ibland. Det var underbart att ha Sofia tillbaka igen, nu känns livet som vanligt igen. Jag tror jag ska binda fast henne när hon ska till Rom och packa ner henne i min väska när jag beger mig till Thailand, jag vet inte riktigt hur det ska fungera annars. Dags att plugga historia, älskar mitt liv!
Madde

Nothing's gonna change my mode

Jag har lärt mig att jag faktiskt kan njuta otroligt mycket av lugnet som bara går att finna ute på landet. Efter en svängig lektion i skolan åkte jag till jobbet för att hänga framför facebook i tre timmar. Efter det åkte jag och käkade middag med Amber, kvalitetstid. En bra dag må jag säga.

Detta kan bli en kall kväll

Men jag är liksom ganska cool så jag klara mig
Madde

Don't include me out

Madde

I'll be there

Jobbade häcken av mig igår genom att bära tunga fat, vinglas, vinflaskor och dra upp en jävligt tung dörr ca hundra gånger, och allt detta iförd höga klackar. men jag är lite rikare så jag klarar mig fint. Ikväll ska jag träffa min fina vän Amanda, det blir nog en fika på söder och sen får vi se vart kvällen leder oss.

Madde


RSS 2.0