Det är för långt emellan.

En väldigt bra dag idag men många positiva händelser. Dessutom var det sol och mitt hjärta mår bra. I morgon är det uppspel, det kommer nog gå bra, hoppas jag... En glad Madel ska nu skriva klart sin låt. Kärlek till folket
MADDE

Från djupet av mina lyckliga dagar

Jag älskar vänner som man kan prata om allt med men också bara vara tyst med. Jag är så himla glad att jag har många sådana människor. Ni är uppskattade.

Ungefär så här mycket uppskattar jag er...
Madde

But most of the days i love you

För er som undrade kan jag berätta att jag lever och dog inte av en natt ensam. Hurra. Humöret är ganska mycket mer på topp idag, dagen har gått ut på att musicera och vila. Nu väntar jag på segARN Fredrik Mark.
Madde

MVG I SPANSKA

KLAD MADEL

kriget mot underjorden

Sjuk vecka. Sjuk fredagkväll. Sjukt jobbig lördag. Sjukt soft lördagkväll. Så har mitt liv sett ut senaste tiden, ganska kortfattat. SOv i en liten säng med malin inatt i ungefär 3 och en halv timme, sedan var vi uppe för att jobba. Mellan halv 8 och 6 har jag slitit som ett djur, jag visste inte att fötter, rygg och nacke kunde göra så här ont. För att lindra min trötthet och hunger har jag proppat i mig 5st sojakorvar och 6 koppar kaffe. Jag hör hur hälsosamt mitt liv låter nu. Nu sitter jag ensam med min katt i en tom lägenhet och hoppas på att överleva natten. Jag skulle uppskatta lite kärlek just nu.
Jag är stolt över mina vänner
Madde


Utredande uppsats i mitt hjärta

Snart ska jag lägga ner allt det här med skolan. Jag börjar bli riktigt trött nu. Jag längtar efter sommarlov men ändå inte. Hur ska jag klara att inte träffa alla galna människor varje dag. Jag har funderat på detta i ungefär ett halvår nu och jag har fortfarande inte kommit fram till någonting. Usch, saknar är inte alltid en bra känsla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Madde

 


snyggkille_93

Madde

Frid och fröjd

Livet gör ont ibland. Men kanske är det så att man måste uppleva smärta för att också få uppleva lycka. Smärta behöver dock inte alltid betyda något dåligt. En smart vän till mig sa att när det är någonting man inte kan få för tillfället eller aldrig någonsin får man vänja sig med att leva med tankarna och uppskatta dem istället. Det är det jag försöker göra. Men det är inte lätt. Jag tror ändå att jag är ganska lyckligt lottad, det är en gåva att ha denna känsla.
Madde

Tralala

Jag har nog aldrig slappnat av så mycket som igår och idag. Igår var det underbart väder så jag spenderade min dag i solstolen med vissa pauser för ett dopp. Idag kom den tråkiga men nyttiga dagen. Regn, uppsats och ett dött land men jag uppskattar det. I morgon får jag komma tillbaka till skolan och det känns skönt. Hem till tryggheten.
Madde

PartyRöjarna

En ganska härlig fredag måste jag säga. Två dopp i en varm sjö, mina vänner runt mig hela dagen, jobbat med att socialisera mig och langa öl till vuxna och sen varit på en spelning som var riktigt bra. Det var dock synd att jag missade Erik, Stock och Sebastian men that's life. I morgon blir det landet och jag har nog aldrig varit så peppad (jag är inte ironisk). Nu ska jag gröta ner mig i Kultiration denna vackra fredagkväll.
Madde

Idag är det bra dag, katamaran är i huset i byn

Marius: - Hälsa från mig att jag har ont.
Jag sitter som vanligt i skolan och är ganska cool. katamaranerna har tagit över, och året är 2085.
Esteter är vad jag äter och i kväll är jag arbetsslav.
Madel, Mariusk, Jönas och Hampa

Sluta nu

Jag hoppas du är nöjd nu.
Madde

Kågis. Kågis is back. Back in town

Ni kommer inte tro mig men den dåliga uppdateringen är från och med nu över. Min kära mentor har fixat min dator vilket betyder att ni kan känna er lite lugna nu. Mina fingrar luktar lök och det skulle ta alldeles för mycket energi att gå ut till köket och tvätta händerna. Störigt (som en herre i min klass skulle sagt). Det finns FYRA saker som gjort min dag. 1, Jag fick VG på Ma Nationella, vilket innebär att jag numera börjar 12.10 på måndagar. 2, Min dator fungerar. 4, Jag fick doppa fötterna i vattnet i den stekande solen. 3, Jag har världens bästa vän. I morgon väntar käftis, mardrömmarna börjar redan komma.
Jag älskar nyktra människor
Madde

Det är nästan gratis

Okej allesammans, jag lägger upp det såhär: Jag är ledsen lver den dåliga uppdateringen men min dator har pajjat och därför har bloggen fallit från sin höjd. Tänkte att jag ska ta och fixa den men ni får nöja er med ett litet inlägg här och där under en period. Igår grillade vi i vitan och hängde sen galet mycket på donken med grabbarna grus. Nu ska jag försöka få tag på mina säljarpojkar.


Madde


Bumbibjörn

Jag sitter hemma hos Malin och väntar på den segaste människan i universum. Vi ska iväg till stan och leka, sen fika med Amber och co och sen Amanda wallandish. Var hos Kalle igår, det var jävligt roligt. Nu ska jag sparka Malin och gå härifrån.


Madde


ksdnknvknv

Deckade klockan halv 9 igår efter att ha skällt på barnen, hostat sönder min hals och feberyrat. Fortfarande inte bra men jag måste lyckas ta mig till skolan i morgon för att fixa låtsnickerilåten...Panik. Nu ska jag tjata på min mor om lite ben and Jerrys.
Madde

Drag me to hell

Jag har
- ett extremt infekterat öra
- ett kliande öra
- en besvärande hosta som gör ont
- kollat på ett bra uppspel
- haft en ganska bra dag
- peppat inför nationella i morgon (ja det var en lögn)
-druckit ca 1 liter te, idag också
Madde

brand new shoes



Kolla på mina favvis tavlor, hur coola?

Home, nu väntar ännu mera plugg. Tur att det inte är särskilt soligt idag, så att jag inte ser en anledning till att sluta. Men jag ansöker en vän som skulle kunna gå en promenad med mig senare, undra om någon ställer upp på den. Nu babblar jag. Som vanligt. Back to work.

MallBrall


måndag

Måndag. Skola. Plugg. Prov. Friidrottsdag. Nationella. Veckan kan inte börja bättre, men det gäller att fighta till slutet!


gaaaaaah`

Fånga dagen. Malin


Valborg

Jag måste börja med att sympatisera med Malin som ligger hemma och är sjuk. Sen måste jag säga att valborg var den bästa kvällen på länge. Jag klippte Linnéa och Sofia, vi grillade hallomi, folkölen åkte fram, folk blev lite glada i hatten, en deckade, de flesta gick, jag, Sofia, Linnéa och Romeo satte på en prinsessas dagbok och försökte fokusera på skärmen och tillsist sov vi fyra stycken på två 90-sängar. I morse vaknade jag av att Linnéa slängde sig på mig, då hade hon plockat undan allt skräp och kaffet väntade på oss. En fin väckning. Mina ögonlock hänger dock ner till knäna idag men det var det värt.
Madde

RSS 2.0