Ett land utan talan

Jag funderar på varför jag oftast blir tjejen emellan, den som man inte vill ha ett seriöst förhållande med. Söker jag mig till de killarna? Skulle inte riktigt vara logiskt eftersom att om man tycker om någon tillräckligt vill man vara med den personen, ha något speciellt med den personen. Blir jag en annan människa runt en kille? Nej det tror jag inte. Jag kanske helt enkelt inte är flickvänsmaterial. Jag vet inte riktigt längre. Men det kanske dyker upp någon till slut. Någon som inte krossar mig bara för att han inte bryr sig.
Kanske för att jag är sjuk i huvudet, ren chansning bara.
Madde

ordinary people

Ännu en fredag sitter jag i soffan med Adam och Isa samtidigt som mamma är ute och springer på äventyr men jag antar att det kan vara bra att göra sånt en fredagkväll ibland också. Idag har jag fått ett jobb och kanske en lägenhet på söder, det funkar för mig.. Livet är helt enkelt fint idag
Madde

Men Silvia, vi ska ju inte säga k*t

Idag har jag shoppat som om det inte fanns någon morgondag med Sofia, det var fint. Sedan blev det en liten fika med mycket prat, jag älskar att vara med den tjejen, jag är alltid så glad när jag är med henne, i alla situationer. Med en del nya grejor i garderoben är jag nu lite med peppad på livet. WopWop

Madde


Remember my name

Känner mig inte alls inspirerad just nu. Ganska likgiltig till allt just nu, jag bara går och väntar på våren. Samtidigt vet jag att man inte kan tänka så, man måste "fånga dagen" men jag är trött på det här nu. Jag vill kunna sitta på en uteservering och njuta av fåglarnas kvitter, sitta på ett berg och kolla på solnedgången, sitta på solsidan under en megalång håltimme och prata med folk som kommer och går. Det gäller bara att överleva i två månader innan det. Tänker lite på Thailand och drömmer mig tillbaka, delar med mig av lite bilder jag hittade.
Madde

Ett gäng som tror att de är hipsters

Sitter på jobbet i vanlig ordning och försöker underhålla mig med facebook, går sådär. MEN idag är jag lycklig och tror på livet för att det faktiskt ÄR SOL UTE! Tänk vad det kan göra. Jag börjar få upp hoppet. Om tre månader är jag arton, det är vår, det är lov och allt är fantastiskt. Jag längtar.


Madde

Never give up such a wonderful life

Sitter på jobbet och pluggar historia, det skadar inte att få betalt samtidigt som man avklarar skolarbete. Kollektivplanerna går på högvarv just nu, nu längtar jag nästan till hösten. Ikväll ska jag på let´s dance, det lär ju bli det roligaste fredagkvällen i mitt liv. Eller? Nej historia var det.
Detta är alltså mina blivande sambos

Madde


Glaset är halvfullt

Jag funderar på att bli lycklig. Sluta tänka, sluta deppa och bara vara lycklig. Är så trött på att inte må riktigt bra, det handlar ju trots allt om vad man gör det till. Jag tänker inte ta till något nyårslöfte, bara skratta mer och inte bry mig om det negativa. Det här kommer bli bra.


Another chapter

Jag och Sofia har bestämt oss för att flytta hemifrån i höst, det kan också vara så att Amber och Linnea hänger på, det skulle vara ett underbart kollektiv. Det ligger en del anledningar bakom som gör att det är nödvändigt men det känns otroligt bra. Den här veckan ska jag söka ett till jobb så jag kan jobba häcken av mig. Det känns som att jag behöver det här.
Sofias lista på för- och nackdelar för vårt kollektiv:
+ madel kan klippa mitt hår när det behövs och eftersom att madel sparar ut sitt så behöver vi inte oroa oss över extra frisörutgift.
+ Madel är vegetarian, jag är inte det men älskar vegetariskt= inget dyrt kött behöver inhandlas.
+ jag är grym på att fynda saker! mat, kläder, skor etc.
+ vi är ganska snygga vilket betyder att vi kan fflirta oss till öl på krogen sen så slipper vi betala för oss!
+ jag lagar alltid för mycket mat= storkok= fett ekonomiskt och tidssparande!
+ vi är bästa vänner vi kommer ha det fedt kult!
+ jag duschar ganska sällan= inge slöseri med tvål och vatten!
+ Vi har fest och knytkalas ofta! då får man massa grejer, typ kläder, öl och extra mat! allt man behöver göra är att umgås och ha kult med vänner!! sen städa lite dagen efter men det gör inget!
+ vi båda har fett mycket användbara möbler i våra rum!
+ delad garderob!! AWESOME!!!

vi har båda lite laster också vilket kanske inte kommer främja vår ekonomi men jag tror vi klarar det om vi bara prioriterar rätt.

- folköl, alltså.. hmm. får bara dricka perlenbacher då.
- Kaffe, båda gravt beroende. mycket pengar på det..
- ciggen.. kan bli ett problem, men eftersom att flempan nu säljer ganska billigt kan vi komma undan rätt lindrigt
Thought you should know
Vi kommer ha många fina kvällar du och jag. Och knasiga.
Madde

Lifebreaker

Jag vet inte vad jag ska göra nu. Sitter i skiten igen, big chock. Somnade klockan 7 igår, vaknade klockan 11 idag, 16 timmars sömn är nog bra. Idag är jag taggad, får se vart dagen leder mig.
Madde

Jag älskar mitt liv idag

Jag älskar att jag är så ansvarsfull att jag går på fest en torsdag när jag börjar jobba klockan 8 på fredagen och går och lägger mig 5 så jag hinner sova 1 timme, jag är så otroligt duktig. Min mamma berömde mig tidigare på kvällen för att jag var så ansvarsfull när jag skulle skita i festen, det gick ju bra. Bara 8 timmars jobb kvar nu då.


vem lämnade vem

jag har nog aldrig varit så här dålig på att uppdatera men nu gör jag ett nytt försök. Jag har varit omringad av kärlek sen jag kom hem och det känns rioktigt bra. Nyår var bästa nyåret någonsin och bästa kvällen på länge. Måste bara säga att fan va glad är att jag har så underbara vänner!


Madde

RSS 2.0