311 grader och stekhett






Nu har jag kommit hem efter en grymt skön dag i solen. Jag har legat på stranden med Elin, Inez, Peter och en kille till och bara haft det skönt i solen och badat. Sen har jag varit på badberget med Elin och Inez och då kom Vera förbi ett tag, det var väldigt roligt att träffa henne. Nu sitter jag och pratar med Krawiec så sov gott.

Madde


Morning

Godmorgon. Nu har jag lyckats släpa mig upp u sängen efter många om och men och nu sitter jag på balkongen med datorn i knät och käkar frukost. Nu måste jag åka till pappas lägenhet och ta in post vilket inte är så överdrivet kul men sen har jag förmodligen en skön dag i solen att se fram emot. Peace

Länge, länge sen. I really miss you guys.







Madde


Will little brainy Bobby be the strokebroker man

Hur härligt är det inte att man kan sitta på balkongen kl halv elva utan att frysa? Jag tycker det är UNDERBART!



Madde

Home

Nu har jag hunnit lugna ned mig lite. Den här dagen har jag hunnit med att ligga ett tag på stranden, shoppa samt ta mig hem. Resan hem var ett rent helvet, jag fick sitta på båten i drygt tre timmar med migrän och en jobbig tioåring somsatt och flörtade med mig och sen när jag väl kom fram med båten väntade pendel och tunnelbana med migrän och nen jävligt tung väska. Jag ska inte klaga...men det var det jobbigaste jag gjort i mitt liv.









Madde

Rytmus

JAG KOM IN PÅ RYTMUS! Nu känns det helt plötsligt okej att sommaren tar slut så småning om. Jag är skiträdd och jag fasar för att börja där men samtidigt ska det bli jävligt roligt!

Madde

How it was supposed to be



Madde

Communication

Så var det me all by my self eftersom Malin nu drar :( Nu har jag i alla fall varit nere och käkat frukost och snart blir det ett avsnitt av Entourage och sen springa ner till stranden och steka, sista hela dagen på stranden för min del för imorogn drar vi till Visby och ligger en stund på stranden där och sen ska jag kanske träffa Nino och sen går min båt hem till Stockholm igen :) Ha en bra dag




Madde

drar iväg

Juste, har glömt att säga att jag drar till nått place i skärgården i ca. 5 dagar. Så det kommer inte bli så mycket uppdateing för min del. Vill bara informera alla intresserade att ön där jag trodde jag skulle bli plågad av pappa & hans vänner, bara ligger typ hundra meter från johannas landställe. Så det kommer bli hur najs som helst :))

M hoppas du tar hand om bloggen väl ...




Malin

jag hatar sånna här dagar

- Jag hatar sånna här dagar, när allting bara känns skit.  En sådan dag när ingenting går ens väg och alla bara är emot en. En sådan dag när man är trött på att kämpa och beredd på att ge upp. En sådan dag då världen är emot en och allting man gör känns meningslöst.En sådan dag när man känner sig ensamast i världen. En sådan dag som man lika gärna skulle kunna hoppa över. En sådan dag har jag idag.

Malin

I'm much to heavy for you




Nu har jag kommit hem efter en god middag i kvällssolen och sen en lång promenad på stranden. Jag hade telefonen som sällskap och det var faktiskt riktigt sönt att trippa runt på stranden med vattnet intill och solnedgånden bredvid, det är sånt jag behöver ibland. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem för då ska vi nämligen ut på krogen, jag ju bli precis hur roligt som helst, eller inte. Får se om jag hänger med eller inte, det känns inte så jätte lockande.Ha en trevlig kväll, jag tvivlar på att min kommer förtsätta så bra...

Madde

utan dig så existerar jag inte

Är inne i värsta deppmodet just nu, men ska inte ta ut ännu mera ilska på bloggen. Ska bara berätta att jag har ägnat eftermiddagen åt att vara med massa trevligt folk och inte gjort speciellt mycket egentligen. Känner att det blev ett onödigt inlägg, ska städa & packa nu.


gammal

Malin

säg mig



Goda dagar drar förbi men minnena förblir , de vi två hade var egentligen unikt,
men allt som har sin början brukar ha sitt slut.
de hugger i hjärtat gjorde jag de rätta ? eller agerade jag i studens smärta
Jag saknar dig 
 

Malin

Sudersand

Nu ska vi ut och grilla i det sköna vädret och sen ska jag gå på en strandpromenad längst sudersand. Ha en bra kväll



Madde

Varför?

Varför blir tjejer kallade horor medan killar ses som tuffa?

Jag tycker det är helt sjukt att det är tufft när killar har varit med många tjejer men när en tjej har varit med många killar ses hon som en hora. Hur kan det bli så? Vad är skillnaden egentligen?Killar skryter gärna med det medan tjejer försöker att gömma det så att folk inte får reda på det för att slippa bli kallad hora. Både killen och tjejen har gjort ett val, hur kan konsekvenserna av det bli så olika? Jag tycker tjejer ska sluta se sig själva på det sättet för det sänker självförtroendet och killar måste sluta tycka det är tufft för på vilket sätt är det tufft att man haft något speciellt med någon? Inget.


Madde

i´m in love with a fairytale

Kan meddela att jag har bränt mig och är röd som en jävla kräfta, inte bra inte.... Har tagit det lugnt hela den lediga dagen, men imorgon är det tillbaka till jobbet igen. Bara två dagar kvar nu, så håll ut malin. Juste planerna inför nästa vecka ser lysande ut också.



Malin

Kif N Dir




Jag blir galen av att jag aldrig får komma ner på stranden pappa ba "Du kommer bränna sönder dig om du går ned nu" och han har nog rätt men fatta va skönt att ligga på stranden och hoppa i havet när man känner för det, men om en timme, då jäklar

Madde

grattis vännen


Ett stort grattis till michi som fyller 16 idag

solig dag

- Drar & so solar nu, så ha en bra dag motherfuckaaahs... :))

Malin

Michael Jackson död

Han var trots allt en jävligt bra artist. Man vet inte vad som stämmer när det gäller alla anklagelser och rättegångar men han har gjort bra låtar och han var en riktigt bra artist så rest in peace.




29/8 1958- 25/6 2009 R.I.P


Madde

bara en gång till - RMK

- Det kanske är meningen, att man faller isär, för att kunna bli hel igen ?

Malin

försöker hitta min väg ut

Hellu världen, måste börja med att uttrycka mina glädje känslor eftersom jag faktiskt har satt på en tvätt, jag börjar gå mot något stort.. shit alltså vad har hänt med mig :O Dagen har ägnats åt att jobba, inte så ovanligt kanske, men är ledig imorgon, så de e najs. Känner mig ganska ensam just nu, det känns som om alla? mina kära vänner är borta någonstans...

Juste lilla michi fyller år om tio minuter, glöm inte att gratta henne snart allihoppa


Favvo från förra året

Malin


New moon

Hej

Dagen började med att pappa släpade upp mig kl 9 till frukosten och sen ut på promenad(?) och eftersom mitt morgonhumör inte brukar ligga på topp så blev det nog inte så kul för min pappa. Nu är vi tillbaka på hotellrummet men snart ska vi ner på stranden och steka med våra knäckemackor eftersom det är nyttighetsvecka... Ha en bra dag

Madde

tills den dagen jag dör

Klockan är fan två på natten nu, borde egentligen sova, ska ju upp och jobba imorgon också... Skulle bara berätta om min supermysiga kväll som ägnats åt att fira dennis, med vänner. Tänkte bara informera alla glada åt att jag vann hela biljardturneringen, kan vara så att jag hade lite tur?


Me & Carinouw

Malin

Careless whisper

Hej

Jag är helt slut. Dagen har varit väldigt skön och lugn fast vi har ändå hunnit med mycket. Vi har fikat med en random man från fårö, legat och stekt på playan, kollat på hus, käkat på restaurang och åkt bil vid vattnet i solnedgången. En tiktigt skön dag helt enkelt. Imorgon väntar en lång dag på stranden och grill på kvällen vilket gör att jag älskar livet som turist på Fårö. Nu ska vi kolla på andra avsnittet av Entourage, sov gott



Madde

i love you babybo



/ Malin

I’m sorry about the pain I made you feel

Äntligen hemma, efter en lång dag. Jobbade först till klockan sex, men lyckades inte ta mig därifrån förrens halv åtta. Sedan åkte jag till badberget och träffade några vänner från ks, som jag har saknat sjukt mycket. Vi grillade, sedan så drog vi hemmåt och jag fick sällskap av den kända OG vera. Vi hade lite deep talk på tunnelbanan och i liljeholmen, så jag hoppas hon smsar imorgon. Nu hade jag tänkt börja läsa på en bok som har legat på hyllan i ca. ett halvår, inte likt mig att läsa, ska ge det en chans.

Bilder från dagen








Malin

Jag vet att i börjar bli trötta på att höra Eminem men låtarna är faktiskt sjukt bra



Madde

Fårö

tja tja

Nu har vi kommit fram till det lilla pensionatet. Vårt rum är typ 3 kvm stort och här ska jag i en vecka trängas med min pappa...kan bli intressant. Dagen har i alla fall varit ganska skön. Vi åkte till Nynäshamn och tog färjan som tog typ 3 timmar och sen kom vi till Visby. Vi gick runt och kollade lite och sen käkade vi i den stekande solen. Sen tog vi förjan över till Fårö där vi ska bo och det är sjukt mysigt här. Nu ska vi kolla på Entourage och sen är det time for bed, man blir sjukt trött av en sån här resa. Sov gott

Haha hittade en rolig bild från 6:an


Madde




Nu drar jag

Nu är det packning på hög nivå. Om en kvart drar vi och det ska bli så grymt skönt att först åka cab till Gotland och sen vara där i en vecka med fint väder. Ville bara säga det och hoppas ni får det bra här hemma, jag lär blogga där också. 

Kommer sakna er här hemma


Peace Madde

never regret your misstake

Jag kan inte säga att jag ångrar det jag gjort,
men det var ett misstag.
Jag kan inte säga att det var totalt förväntat,
men det hände.
Kanske var det meningen att det skulle hända,
glömmas bort och sedan snabbt försvinna i tomma intet.
Men jag kommer aldrig glömma vårat misstag,
trotts allt.

Malin


saknar er



Ni har lämnat ett stort tomrum
</3

sunshine on my mind

Nu vill jag ha två stora applåder, eftersom jag har lagat matlåda till mig själv, håller fan på att göra sensation. Ska nämligen jobba imorgon och pallar inte äta fucking micromat. Var i kära stockholms stad idag, med carin och agnes, fick bara med mig en liten bikinitopp. Träffade amanda wallander också, mycket trevligt.


Madds kommer sakna dig grymt mycket, glöm inte att ringa...



Malin


M

M du är verkligen skitdålig på att uppdatera

M

Mercedes sl 55 amg cabriolet

Hejsan

Den har dagen har jag flaxat runt som en galen mås men nu är jag äntligen hemma och snart ska jag vila upp mig så att jag klarar av den långa långa färden till Gotland i morgon :P

Jag åkte som sagt till stan och köpte lite grejer men fortare än jag anade det var mina pengar slut så jag åkte vidare hem till Amanda Wallander och käkade lunch och umgicks lite med henne. Sen åkte jag vidare till Gamla Stan där jag kollade på lägenheten vi ska flytta in i. Sen åkte jag och pappa med vår nya cab till Strängnäs och käkade och sen tillbaks. På vägen åkte vi och hämtade min packning och nu är vi hemma. I morgon drar vi vid halv elva och kommer fram någon gång på eftermiddagen. Nu måste jag packa klart. God natt'




Madde

The city

Nu drar jag till stan och köper dom sista grejorna till Gotland. Ha en bra dag



Madde

There are some people I will never let go



Madde

blöööööö trött

Nu har jag slinga mammas hår, packat och nördat Eminem :) Jag ska tydligen lämna mina syskon på dagis och skola imorgon vilket innebär att jag måste gå upp 7.30! Tidigaste dagen hittills på sommarlovet, men det är sånt man får leva med. Nu måste jag försöka sova så att jag slipper gå som en zombie imorgon. Sov gott

Madde

Bara för att den är bra



Madde

Hur kan ett misstag förstöra ens liv?

Finare, sorligare, vackrare, hemskare och mer kärleksfullt än så här blir det inte. 
Den här videon tar verkligen priset som den mest berörande.

Madde

Mm chokladbollar

Hemma igen. Efter en sjukt skön och slapp  dag med Malin ska jag nu fortsätta den genom att slöa lite hemma med dator och Tv, det är väl ändå något som man ska ha tid med på sommarlovet? Juste, packa måste jag också göra eftersom pappa kommer och hämtar mig imorgon kväll och sen drar vi till Gotland på tisdag morgon wiiihoooo. Åh jag som hatar att packa...aja, jag skjuter pp det ett tag så kanske det blir roligare sen(?). Peace

Nu funkar det att lägga upp bilder! Beccca, Amanda och jag hade lite roligt på midsommarafton









Madde


<3


Jag stöttar dig tills den dagen jag dör.

Malin

Chiiiiil med Malin och Madde

Hej alla miljontals läsare

Jag sitter just nu i Malins trappa och ägnar mig åt er men snart ska jag kasta mig ut på gräset och värma mig i den sköna solen. Dagen började med att jag masade mig upp ur sängen och tog tuben hem till Malin. Sen har vi bara myst ute i hennes trädgård med nudlar, glass och memory. Nu ska jag gå och krama sönder Malin. Hoppas ni har en bra dag ute i solen som vi.


Efter en vanlig lördagskväll

Madde

trött

- Ta mig dit, bara en gång till? .

ett misstag jag kommer att få ångra

Skulle kunna somna sittandes eftersom jag är så sjukt trött just nu, men jag får hålla ut ett tag. Förlåt föt dålig uppdatering, har varit på möja med la familia & friends. Skulle försöka sova på någon jävla båt, med 10 andra, funkade ju sådär. Men jag hade ett leende på läpparna i alla fall, vad gör man inte.

M lova att du kommer till mig imorgon, jag behöver det...



Malin

Movietime

Nu ska jag kolla på film (bara så att ni vet)



Madde

Looking for löv

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men jag har varit på vift och Malin har varit ute i skärgården. Gårdagskvällen spenderades i alla fall med tjejerna på chillkrök och det var najs. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte vidare till landet, väldigt skönt faktiskt. Idag har jag käkat god mat, gått runt och luffat på alndet och varit och kollat på bilar med pappa, en riktigt toppen dag måste jag säga...

Nu ska jag käka lite med pappa, bloggar senare





Madde

Come along with me

Nu har jag lyckats trycka i mig den årliga midsommarmaten som alltid är samma som jul och påsk, tråkigt helt enkelt...

Becca och Amanda är på väg hit och då blir det fixning och sen drar vi vidare, vart vet vi inte riktigt men vi ska i alla fall träffa Malin larsson och co. 

Höppas ni har en trevlig midsommar, min har inte börjat än

Madde

worlds greatest


hatar jävla dan

Den här dagen sugeer typ kuk, måste bara säga atat jag hatar midsommar. PLus att jag är på sjukt dåligt humör bara, vetefan vad jag ska göra.

Midsommarafton

Godmorgon

SÅ var det midsommar OCH sol! det är helt otroligt, midsommarafton som är känt för att föra med sig dåligt väder. På grund av att solen skiner känner jag att det här kommer bli en bra dag. Planerna är att först fira med mamma och familjen sen kommer becca och amanda hit ett tag och sen åker vi och har tjejmiddag med resten och sen får vi se vart vi tar vägen. Näe nu är det duschdags. Trevlig midsommar




Madde

jag minns


överlevt dagen

Hey alla tuffa, väntar på att mina kära tess ska komma ut ifrån duschen. Så att vi kan sätta på någon random film innan det är nattinatti för oss också.. Jag har överlevt dagen på jobbet också, kämpade på hela tiden utan några speciella men, så en eloge till mig där. Har också hunnit med att träffa lilla johanna också, då de e najs. Nää nu är de dags för film. puss.



Malin

Bildlös

Okej, JAG FATTAR ALLVARLIGT INTE VAD SOM ÄR FEL!!!!jag blir så trött när tekniken sviker mig, jag fattar verkligen inte varför det inte går att lägga upp bilder från min dator till bloggen helt plötsligt! Jag som hade massor av smaskiga bilder till er... Nu ska jag sörja genom att kolla på sex and the city, som jag redan sätt de här avsnitten av tidigare idag :P

Sov gott allihopa

Här hade det passat med en bild minsann

Madde

för älskade carins skull



Malin

cp data

Hejsan

Sorry för den dåliga uppdateringen men när jag tusen gånger försökte skriva ett inlägg dampade blogg.se så jag gav upp..  Tisdagen var riktig kul trots att vissa fick lite för mycket av det goda men en klart minnesvärd kväll. 

Gårdagen spenderade jag först med Elin på badberget och sen med Sofia på söder. Det var väldigt kul att träffa henne eftersom det nästan var ett år sen. Efter att ha träffat Sofia åkte jag till landet över natten och kom hem till stan i morse och då väntade en shoppingtur med Amanda Tigerholm. Jag kom hem med en jeansklänning till imorgon som  förövrigt förmodligen kommer spenderas med tjejerna. 

Juste, min dator dampar så det går inte att lägga in bilder

Madde



fix you

Skakar för att jag är så jävla kall, kom precis hem... nu måste jag slänga mig i sängen, ska jobba imorgon, fyfan för det...



Malin

londonviadukten

















älskar´de

Malin

idag är jag risig

Mallan brallan hära, sjukt sliten & näst intill död. Damp får jag också eftersom bloggjäveln inte har funkat på hela långa dagen, menmen, what to do liksom. Gårdagen blev i alla fall sjuukt rolig, jag älskar att umgås med mina vänner. Imorgon ska jag jobba, yippiiee, fyfan hur jobbigt låter de inte liksom? Men vad gör jag inte för lite cash.

Bilder från igår kommer snart



Malin

Allt för Malin

Det här har jag på mig ikväll för att Malin önskat det.

Och självklart ett skumt, fult och charmigt stort leende på läpparna.


Madde

En dag med Benru

Tja

har kommit hem efter en skön dag på stan med Benru. Vi gick runt och letade väska till mig men efter ett tag gav vi upp och gick och satte oss i Kungsan istället. På vägen hem träffade jag Emma så jag fick sällskap:) Nu väntar jag på att min sega mamma ska komma hem så jag kan åka till dom andra som grillar(även kallat krökar). Have a nice evening gott folk, i will.

Min söta vän Benru för X antal år sedan

Madde

i will love you until the end of time


grillkväll

Okej jag är en soffpotatis, jag erkänner. Har inte alls gjrot mkt idag, typ ätit en pannkakstårta som min kära vän Hanna hade gjort åt oss. Men de e chill ändå. Är as stressad just nu, ska på grillning, på hemlig ort ikväll. Är sjukt taggad, men måste drra nu så inte alla girllseen blir sura.. :))



Malin

It is not raining outside my window

Gomorrron!

Visst blir man glad när man vaknar och ser att solen lyser utanför fönstret? Det blir i alla fall jag så nu känner jag att det här kommer bli en bra dag. Om ett tag tänkte jag åka in till stan eftersom jag har lite grejor som behöver införskaffas och sen ska jag möta Ruben och ta en fika eller något. Fast först ska jag datanörda lite till. Peace

Simon, Frida och Fanny igår


Madde

Crack a bottle



Madde

Sometimes all you want to do is scream over all mistakes you have done



Madde

I love you man

Heeeeje

Har precis kommit hem. Jag, Fanny och Amanda Wallander var på bio och såg "I love you man", den var faktiskt riktigt rolig, så se den. Nu ska jag facebooka lite och sätta på en film och sen är det slagga som gäller. Sov gott söta läsare


Madde



Fanny är söt

Nu har jag och Fanny kommit hem efter en tur på stan med Simon och Frida. Slänger in lite söta bilder på Fanny. Ha det bra sålänge




Madde

Hej hopp!

Hej hej! Fanny här. Vill bara säga att jag är allra bäst. Besök min blogg / Glossgirls.blogg.se
Pussar och kramar / Fanny Lindberg! (Maddes allra bästavän!)

Baby you were right

Godmorgon

Sitter i sängen och lyssnar på Eminems nya skiva, den är så sjukt bra. Om ett tag kommer Fanny och hennes kompis hit sen får vi se vart dagen tar oss. Ha en trevlig dag



Madde

hittade äntligen usb-sladden















but its raining outside my window today

Ska tagga till stan nu, här har ni dagens.



Malin

Good Night

Nu ska jag sätta på en film och somna till. Lutar mot Save The Last Dance, en riktig killfilm. Sleep tight



Madde

comfused


I can´t live with or wthout you
So what a fuck should I do?

Happiness damn near destroys you

Happiness is like the old man told me
look for it, but you´ll never find it all
but let it go, live your life & leave it

It is not my problem

Kanske är det såna här dagar man måste ha ibland? Efter ty 111 tråkiga timmar börjar jag faktiskt tycka att det är skönt, jag nästan njuter av det... Nu tror jag att jag ska försöka dra fram en riktigt dålig film för att hylla regnet utanför mitt fönster och rota igenom lägenheten efter lite godis för att avsluta den här kvällen på topp. Peace out




Madde


drottningar i träsket







Måste bara meddela att gårdagen sög kuk också, aldrig mera Farsta...

Malin

you gave me many scars

Sitter och lyssnar på tyyngaste lååten, samtidigt som jag pratar med min älskade morbror. Hela släkten är hära, mammi fyller år, så grattis till henne :))) Jag måste bli bättre på att blogga, innan jag får en box av mr.M, klagmajan i en av  bajslådorna(?) Nej men ja älskar ju henne i alla fall. Måste draaa, tårtan väntar, som jag har hjälpt till att baka, STOLT som jag är.


OG:)))

Malin

trååååååååk

Nu är jag uttråkad. Igen. Mamma verkar tyvärr inte vara så jätte pigg på att skicka iväg mig så ni kan ju förbereda er på att jag dör av tråkighet ikväll. Näe, nu ska jag gå och gosa med min kisse. Ha en riktigt rolig kväll allihop

Memories never die, right?


Madde


Ensam är man stark?

Jag hatar att vara ensam. På alla sätt.

Madde

Du är någon jag aldrig kommer att släppa

Hemma. Gårdagen blev rent ut sagt rörig. Det började med att jag solade och käkade med Krawiec och Inez, väldigt trevligt. Sen åkte jag till Malins pappas flickväns lägenhet där dom höll på att flytta in, också trevligt. Sen åkte jag och malin till Farsta vilket var snedsteget under våran kväll och därför ska vi inte prata mer om det. När vi tillslut hade gett upp och bestämt oss för att åka hem hamnade vi ändå hemma hos Johanna vilket gjorde att kvällen inte sög fullständigt. Efter et dåligt försök av Johan att skjutsa hem oss promenerade vi till slut hem i regnet och hade djupa diskussioner. Trots denna misslyckade, kaosiga, mobbade, väntande kvällen blev den rolig eftersom jag var med Malin hela tiden. Nu ska jag försöka få i mig lite mat.



Madde

Bye

nu har jag bråttom, ska iväg och sola och käka med Krawiec och Inez. Ha en skön kväll gott folk 

Madde

Hello Hello i don't need to introduce myself

Nu är jag hemma efter en färd till farmor och farfar. Kvällens planer är inte klara än men det jag vet är att Malin och Madde ska ut på äventyr tillsammans och det brukar bli jävligt kul. Just nu spelar jag sönder den här låten för den är så sjukt bra!




Madde

hiiiiiihi

Nu drar jag mig hemåt :)

Madde

Everything I Do, I Do It For You

Look into my eyes
You will see
What you mean to me
~ * ~ * ~
Search your heart
Search your soul
And when you find me there
You'll search no more
~ * ~ * ~
Don't tell me
It's not worth trying for
You can't tell me
It's not worth dying for
~ * ~ * ~
You know it's true
Everything I do
I do it for you

- BRYAN ADAMS

mööööjs


vi sa föralltid

Sitter hemma med mina kära vänner ankan, hanna & carinouw, kollar på A cinderella story, samtidigt som carin klagar på hur sjukt dålig den är. Men ska jag berätta en hemlighet, så äre som förstör hela filmen, så ta åt dig vännen. Nu ska jag gå och tjocka mig med en fruktsallad? haha om den inte redan är slut.

Måste bara säga att hannas muffins är supeergodaa







Malin

damdabedibadam



Madde

My lips like sugar

Tjena mittbena. Nu är jag ute på landet och har precis käkat mig proppmätt på jordgubbar och annat gott. Kvällen lär bli ganska seg eftersom det roligaste som händer här ute är att ett rådjur springer förbi men imorgon blir det förhoppningsvis partande :) Ha en bra kväll skönt folk



Madde

When i'm riding my car

hejsan

Har precis vaknat efter en skitjobbig natt, jag varnar er, somna aldrig halv åtta på kvällen för då blir det jobbigt att somna senare... Dagens planer är hittills bara att jag ska föröska vara lika duktiog som Malin och städa mitt rum och sen ska jag vara med pappa på kvällen. Have a great day allihopa


Madde


everything comes to an end

Dagen har varit fett seg för min del, får skylla på M som var med att starta den. Har i alla fall lyckats köpa en kamera till mig, möööööjs. Sen tycker jag att vi ska ställaossuppochklappahändera för mig eftersom jag har lyckats städa hela mitt rum till och med damma ska ni veta :))) Nu ska jag snart möta jw i liljeholmen?, eller har jag fel, mohahhaha. puss på stjärten 

Malin


<3



UNDERBART.
Jag älskar dig
/Malin

Cecilia Jonsson

Jag kommer sakna dig så himla mycket Cisslito men ha det så himla bra i Turkiet. Jag älskar dig





Madde

Tröttis

Daten med mamma blev det inte så mycket med eftersom vi somnade vid halv åtta och nu var mamma tvungen att gå och lägga sig men det var skönt att vara hemma ikväll. Nu ska jag sätta på en film som jag kan snooza till. Ha en trevlig kväll, god natt



Madde

Day and night



Madde

Sooner or later

Hejsan

Nu är jag hemma efter en skön seg morgon hemma hos Malin och jag fick sällskap hem av Becca, Amanda och Vera :) Jag är sjukt trött så det ska bli skönt med en hemmakväll med mamma. Ha det bra


Madde


Bilder från gårdagen









Madde

Everybody is changing and I don't feel the same

Godmorgon

Sitter just nu hemma hos Malin som ligger och snusar i sitt rum. Gårdagen blev kul, det var inget speciellt men det var trevligt folk så kvällen blev bra.

Idag ska jag först vänta på att Malin vaknar och sen är jag väl kvar här ett tag och ikvöll har jag och min mamma "date" då vi bara ska umgås :P Ha en bra dag



Madde

The graduation song



Madde

Hejdå Ks

Hej alla ledsna

Det här har varit den jobbigaste dagen i hela mitt liv. Den började med att jag var fulare än någonsin och när jag kom till skolan blev det inte bättre. Skolavslutningen var jätte fin men den krävde också miljontals tårar och det är en dag jag aldrig kommer att glömma. Jag tror aldirg att jag gråtit så mycket som jag gjort idag men nu känns det ganska bra, jag fick ett bra avslut. Jag kommer aldrig att glömma KS och alla fina människor jag haft turen att träffa.



Madde

You will always be in my heart





I love you
Even though we had our up and downs
we have always stayed
You will always be in my memory
You will aleays be in my heart
I love you
And i always will

Madde

Tears never die

Det känns som att jag aldrig kommer gå och lägga mig den här natten. Jag har suttit och kollat på avslutningsfilmen och gråtit, hur jag ska klara av dagen imorgon är helt ärligt ett mysterium men jag gör allt för att hålla hoppet uppe. Sov gott



Madde

suris

Måste bara säga att jag är för jävla piss sur för att det typ kmr vara typ regn på våran sista skolavslutning, pallar inte! gaaaah.


the last time

Kom precis hem, har varit lite överallt med Isa och gjort ingenting. Låter väll najs?
Har även avslutat min sista dag i grundskolan, sjukt sorgligt. Vi städade skåpen och hittade hur mycket minnen som helst från gamla tider. Fotbolsmatchen mellan lärarana och eleverna är även avklarad, & eleverna vann, tjockt najs. Har även fått reda på en del betyg under dagen, jaja. Måste måla mina naglar nu och vällja smycken och stuffs tills imorgon.



Malin

AAAAAAAAAAAAAAAAS

tja tja

Nu är jag hemma efter en otroligt uttröttande dag. Den började som sagt med att jag kom en timme för tidigt till skolan och sedan har dagen varit ganska seg. Efter skolan åkte vi till stn och letade efter avslutningskläder och alla hittade någonting förutom jag, såklart. Så nu funderar jag på om jag ska ha något halvfint eller om jag ska orka sätta mig framför symaskinen...  Ikväll måste jag också bränna tio dvd:er med avslutningfilmen till några i min klass. Ha en trevlig kväll, det kommer inte jag ha.


Madde



sista skoldagen

Nu sitter jag i skolan, en timme för tidigt p.g.a. våran dumma lärare. Men jaja life goes on. Idag vet jag inte riktigt vad som händer i skolan mer än att vi ska städa... Efter ska jag i alla fall till stan med Amanda Krawiec och Amanda Wallander och leta avslutningskläder. Ha det bra

Ni betyder kärlek för mig


Madde

i will never forget

Take your time
but never forget
where you come from
never regret these days
because these days I will never forget






Måste bara säga att det ska bli galet att sluta KS, kmr sakna allt & alla, pallar inte ens tänka på avlsutningen.
Måste sova nu.

Malin


vackra vänner







Ayyyyyyyyo

Nu ska jag gå och försöka sova eftersom en så trevlig dag väntar framför mig imorgon. Sov gott alla människor


Madde


Jag älskar den


Madde

a one way ticket out of my life

Waaz up? själv är man skit trött, efter den såkallade "uppesittarkvällen", ska inte gå närmare in på den. Dagen har i alla fall ägnats åt att åka fram och tillbaka till skansen, kolla på green street hooligans ett flertal gånger, gå på js bal & gosa med lilla vera:)) Måste säga att alla var skit söta på balen i alla fall. Nu ska jag raka benen och tvätta håret, väl behövligt.



Malin

Mera bal












Madde

Skansen

Nu har sitter jag äntligen hemma i värmen efter en sjukt kall dag. Igår åkte jag till Malin där cissi också var. Sen gick vi runt i Älvsjö och träffade Amanda Krawiec och Simon. När vi kom hem trodde jag att jag skulle få sova men då skulle vi tydligen ha en uppesittarkväll men som tur var gav dom upp vid halv tre. Idg var vi på skansken med skolan, det var inte det roligaste jag gjort kan jag säga. Sen har jag varit och kolat på js bal och det var sjukt kallt. Nu ska jag överlåta mig själv till facebook- världen. Vi hörs


Madde



hemma nu me cissilito & madish

Kom precis hem från en suuperlång promenad, med cissi & madde. Då vi även hann lämna av både simon och amanda hemma och prata massa skit. Imorgon är det skansen som gäller, wiiie, men vi har i alla fall samling klockan tolv så de e naajs. Nä nu måste jag spela yatzy med vännerna mina, fråga mig inte varför. Sen är det sängen som gäller.


snyggves

Malin

I know u have missed me

Shoo alla coolingar

Nu har jag kommit hem från stan. På eftermiddagen tog jag tåget hem från landet och mötte Amanda Krawiec i stan. Vi gick runt och tittade på avslutningsklänningar men det slutade med ett par jeans fick följa med hem istället. Ikväll kanske jag ska åka till Malin och umgås med tjejerna ett tag men vi får se hur snäll min mamma är... Hörs senare.



Madde

seg dag

Gårdagen blev superlyckad, även fast många (även jag) fick i sig lite för mycket utav det goda. Menmen, inte konstigt att man känner sig lite sliten idag kanske. Vakande i alla fall upp med jw och hanna snarkandes bredvid mig, mysmys. Dagen har hittils ägnats åt att gå på en lägenhetsvisnings med min kära mor. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, hade tänkt att vara med amanda och cissilito men får se hure blir med de.
& juste jag ska inte glömma att säga förlåt till carin, så förlåt vännen. :))



Malin

Killa


Looking from above

Godmorgon. Har inte så mycket att säga mer än att jag idag åker hem från landet, tillbaks till storstan :) Ha en trevlig dag, bloggar när jag skällt på Malin för hennes dåliga uppdatering.



Madde

That's allright

Dagen har varit sjukt seg så nu tänkte jag avsluta den med lite slött tv- tittande. Ha en trevlig kväll alla ni som slipper sitta på landet och tråka er ;) Godnatt

Dagens otroligt snygga landet- outfit


Madde

I feel helpless

Hejsan

Just nu sitter jag och håller på att ramla ur soffan av trötthet. I torsdags åkte vi iväg till Åland, det blev väl inte världens mest lyckade resa men det funkade. Vi kom hem igår på eftermiddagen och då åkte jag och Krawiec till Hässelby och Angelica kom också. Kvällen blev kul men har som sagt satt spår på mig idag... 




Madde

here without you

Vaknade klockan två utav av att snälla JW ringde och väkte mig, är sjukt utvilad nu. Har precis ätit frukost på trappan, kötbullsmacka, mumma. Vädret är inte på topp idag heller, men det är i alla fall tänkt att jag, jw & hanna ska äta jordgubbar och bara mysa på dagen. Kvällen är inte planerad, får se vad som händer.


tuffaste

Malin

dålig uppdatering

Fööörlååt för jävliigt dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft tid. I tisdags var det bal & jag har fixat alla stuffs till de + att vi har varit på Åland me hela KS 9, naaaajs. Men jag ska bättra mig. Är skita trött nu, borde egentligen sova, men ska sätta på en film tror jag. Tror att det blir Green street huligans, den e tjockt najs, men vi får se. PÖSS



Malin

Håll er i skinnet

Nu har jag slängt ner lite grejer i väskan och fixar allt annat så snart ska jag springa iväg till tunnelbanan och sen vidare till Åland. Hoppas ni får det bra, jag kommer i alla fall att ha det. 


Puss Madde


Åland imorgon

Nu sitter jag och pratar med Malin, vi försöker planera packning och det går väl inte så bra. Imorgon drar vi i alla fall till Åland med alla 9:or, det ska faktiskt bli riktigt kul. Nu måste jag fortsätta slänga ner saker i väskan och lyssna på när Malin skäller på sin pappa:P Sov gott, får se om jag hinner med ett inlägg innan jag springer till tunnelbanan 06:50 (!) imorgon.



Madde

Ny dator

Heeeeej!

Sitter i min säng med min nya dator! Jag är ganska överglad just nu men det är faktiskt min första egna dator så jag har faktiskt anledning att vara lite överdrivet glad. Nu har jag lyckats få tag på en del balbilder som jag slänger in men jag väntar fortfarande på Malins bilder från limmon :)



















Madde



Balseg

Hej

Sorry för att vi inte skrev något igår men vi hade ju faktiskt bal;) Dagen blev asbra. Efter skolan gick jag och malin hem till henne och började vårat eviga fixande. Det tog sin lilla tid men när vi äntligen var klara åkte vi till Cissi där vi gick in i limosinen efter ett tag. Det var jag, Malin, Cissi, Amanda och Becca och vi hade askul. Sen när vi kom fram fick vi stå och ta lite kort och kvällen rullade på. När det var dags för filmen och bildspelet satt jag och storbölade och jag och Emma fick ta några timmar off för att gråta ut och samla oss. Det var en minnesvärd kväll som aldrig kommer kunna gå att glömma och det blev till och med bättre än vad jag trodde.

Snart ska jag sticka iväg till skolan så jag ska springa och slänga på mig kläder, hör av mig senare

Fler bilder kommer senare


Madde

when you call my name

Sitter på balkongeen & solen skiiineeer fortfarande.... äre inte underbart. Dagen har spenderats åt att leta efter de sista detaljerna till balen, som nämligeen är imoorgooon, wiie. Hittade de sista smyckena till mig själv, pricken på i:et liksom. Har även solduschat, kan inte riktigt se resultatet än, men får föfään hoppas på att det inte blir fläckigt(?) De skulle vara förjävligt. Nu måste jag måla mina små tånaglar och packa lite stuffs, eftersom jag ska till papi imorgon. PÖSS



 
Malin



 


Jag HATAR sprutor

Tjenare

Har kommit hem efter en ganska skön dag. Jag satt först hos frissan i två och en halv timme(!) vilket var väldigt skönt. Sen gick jag till mammas jobb och tog den andra sprutan så nu sitter jag och tycker synd om mig själv för att det gör så jävla ont.. Efter det mötte jag resten i stan och jag och Malin fortsatte till skolan och nu sitter jag här och pluggar med engelskan. Snart ska jag sätta mig i parken med la familia och käka middag och sen ska jag vidare till Charlotte och sno smycken till balen imorgon. Det ska bi så himla kul med bal måste jag säga. Hör av mig senare.

Ett steg närmare blondie:P


Madde

RSS 2.0