Hej här kommer bitterfittan

Sofia överger mig under 5 dagar för att åka till Paris. Känns förjävligt faktiskt. Jag får hoppas på att hon inte blir bombad i luften eller kidnappad av en fransman.

Madde


Varför mår jag lite dåligt?

Jag vet i alla fall att jag inte skulle klarat det utan er
Madde

Man tackar

Träffade en ganska sssnygg pojke vid namn Ruben idag (se ovan och dreggla). Kvällen avslutade jag vandrandes på söder med Mark, jag har saknat det. I morgon bär det av till gymet och skolan, livet funkar idag.


Nollningen ett riktigt minne för livet

Gick runt på söder som alice i underlandet, höll igång i 16 timmar och var glad som ett jävla as. En lyckad dag med andra ord.
Madde

Never give up such a wonderful life

Jag taggar inför nollningen så otroligt mycket. Jag har upptäckt att jag kan se ut exakt som en mänsklig docka, ganska coolt. I morgon äntrar vi alltså mariatorget med ett gäng nollor och vår grupp som alice i underlandet, det kommer bli najs! Nu ska jag springa iväg till skolan och göra det sista för veckan.


Madde


Det brukar kallas för mycket fritid

Madde

Vad hände?

Jag vet inte riktigt vart Sverige är på väg men jag vet att det är åt fel håll. Det känns förjävligt och jag blir arg när jag tänker på det. Det är synd att folk ska vara så jävla dumma i huvudet.
Madde

Grattis min fina vän!

 

Som idag fyller 17 bast. Jag finns alltid här för dig, jag älskar dig.
Madde

My whole life

Sovit 11 timmar, badat skumbad i en timme, legat i sängen i en timme och ska snart ta mig till öder och spendera tiden där någon timme innan jag ska träffa min far. Jag ser detta som en typisk söndag och jag gillar det
Madde

Jag har fina vänner

Världens roligaste kväll hos Linnea igår. Linnea anordnade i princip klassfest för oss och det var väldigt mysigt. Stock var på topp och jag tror att en del av träningsvärken i magen kan bero på honom. Ikväll är jag barnvakt men jag känner att en hemmakväll inte sitter fel just idag.
Madde

Det var bättre förr

Jag vill att vi ska vara tillbaka i sommaren. En Sofia och en Madel, ensamma utan några andra vänner i stockholm med en massa 3.5or och varsitt hem. Det var fina tider, det var frihet och kravlöst även fast vi hade ett jobb att göra. Jag saknar det
Madde

Vänd mig ut och in och stampa på mig så jag förstår någonting

Jag funderar på varför jag aldrig kan lyckas. Jag försöker om och om igen men någonstans på vägen går det alltid åt helvete. Samtidigt som jag tänker att jag ska hålla mig borta så blir det aldrig så och det gör att jag mår dåligt. Det vore så underbart skönt att bara kunna fokusera på sina vänner utan att väva in annat. Varför är inte livet enklare?
Sexy motherfucker

Helvetesveckor

Livet är just nu ett rent helvete men jag har man bestämt mig och nu ska jag fan hålla det. Mitt nya hälsosamma liv har börjat och jag har hittills klarat en dag.
Du är ganska fin
Madde

Dessa söndagar

De är fina. Vardagar är det plugg, träning och konstant saker att göra, fredagar och lördag är man peppad på att göra saker men söndagar får man faktiskt bara vara hemma och göra ingenting och jag älskar det. Dock så hatade jag söndagar förut men mina måndagar är hemma och jag klagar inte över att tillbringa min tid på Rytmus. Nu ska jag fortsätta av mitt rum, Jack Johnson och körkortsboken.

Stek 17 bast

Gårdagen var fantastiskt rolig. Jag, Sofia, Jonas och födelsedagsbarnet mös med bullar och läsk innan alla kom och sen gick det ut för. Efter lite vin, bad, bastu, dans, tal, mat och sång var sängen ganska efterlängtad. Jag tackar Stek för en underbar kväll och grattis!

Tårarna du fäller tillhär någon annan, du förtjänar inte dem

Jag är trött på att inte må bra. Jag är trött på att andra inte mår bra. Men man får göra det bästa av situationen. I morgon fyller stek och det kommer bli en jävligt härlig dag. Idag ska jag ladda upp och vila eftersom det just nu inte känns helt säkert att jag kan vara med i morgon. Men jag tänker trotsa naturens lagar. Så nu vet ni.
Madde

Body talk pt.2!

Jag är lycklig. Jag hade extremt höga förväntningar på det här albumet och den nådde upp till alla och faktiskt lite högre. Så jävla underbart!
Dock inte lika kult att jag stinker tigerbalsam och har nackspärr
Madde

On the highway to hell

Jag har proppat i mig ipren, naturläkemedel och kaffe, jag tror att jag är redo att klara en dag i skolan.
Madde

Jag hatar att sitta sönder solglasögon

Plus det snorar jag som ett djur och det känns som att jag har taggtråd i min hals, tja höst! Men det finns en positiv grej med dagen och det är att Sofia kommer hem.
Madde

4 dagar kvar!

Madde

I won't

Efter sol kommer regn. För några dagar sen upptäckte jag hur bra allt var och idag har jag slitit på gymmet för att bli av med min ilska. Jag kan verkligen inte förstå vad vissa människor tänker med. Visst man gör misstag men när man inte ens fattar att man gör och fortsätter är man fan en idiot, det går inte att förbise. Svin.

 

Madde

RSS 2.0