sexigguzz_98

Madde

Varför har du sparat en ful tröja i din minneslåda? Jag har ingen aning

Jag och Malin röjde mitt rum i 3 timmar inför flytten igår, jag förstår inte vart allt skit kom ifrån, ca 7 säckar ner till grovsoporna, jag förstår ingenting. Vi var i alla fall taggade på att göra något på kvällen men vet ni vad det slutade med? Big brother marathon fram till klockan 4, vad hände där egentligen? Sen har jag haft en Malin i sängen som snott allt täcke, haft sina kalla fötter på mig och i princip puttat ut mig ur sängen, det är en jävla tur att jag tycker om henne i alla fall.
Madde

Hejhopp

Jag har haft en värd dag. Sov i 11 timmar, handlade med mamma, hade hlr på idrotten, spelade in en lökig video med Linnéa och Sofia, fikade med Linnéa och Sofia, käkade thai med Sofia, fikade med killez. MEN om två månader kommer jag kunna spendera min kväll på detta sätt och SEN dra ut, kommer bli FANTASTISKT. Alla myndiga barn, hoppas ni har roligare saker för er nu. Bitter? när va?!
Tur att det allting finns andra saker att underhålla sig med
Madde

Klarar vi dethär så klarar vi allt

6000 spänn in på kontot i morgon, vilket var 1200 mer än jag förväntat mig! Men det passar ju bra eftersom att jag flyttar om en vecka. EN VECKA! Känns sjukt. Känns najs. Jag säger ju det, tänker man positivt så händer det bra grejer, jag ska fortsätta såhär.
Jag tänker att det kanske finns en anledning till att jag bär detta leende på alla bilder.
Madde

Nu tror jag att jag tar livet av mig. Nej jag skojade, jag är faktiskt ganska glad, apropå ingenting lixx

Nej men livet är fint, väldigt fint. Får en del i lön denna månad, det gör mig glad. Solen är trots allt framme, det gör mig glad. Jag har blivit lite småtjock, gör mig inte så glad men det funkar. Jag har lite ont i huvudet men är glad ändå. Shit, jag tror att jag har börjat bli lite positiv.
KOLLA IN DENNA FILM, DEN ÄR VÄRD
Dansa och le, det löser sig!
Madde

Låt mig berätta om en vanlig, fin lördag

Jag gick upp klockan 9, hällde i mig en kopp kaffe och drog sedan iväg för att möta upp Kalle. Vi åkte hem till honom, han styrde den godaste, hemmagjorda brunchen jag någonsin ätit samtidigt som jag satt i köket och pladdrade på. När maten var klar tog vi plats framför Stockholm Boogie. På kvällen blev det café 60 häng med en del människor. Jag skulle kunna kalla detta en helt okej lördag.

Ja men tja snygging

Madde


Let me introduce myself

Jag kom igår på att jag inte vet vad jag ska underhålla mig med efter skolan när jag inte jobbar. Sorgligt. Jag hängde ett tag, sov ett tag och gjorde musik ett tag. Funkar. Tänkte hänga lite med Malin idag, fördriva tiden liksom... Är lite taggad inför helgen, trots att jag inte har några partyplaner alls. Men inta lite alkohol i en park i -7 grader låter ju ganska lockande.
En bild från världens roligaste kväll
Madde

När jag har tråkigt tar jag bilder på mig själv. Bra att veta lixx

Idag är jag
Glad och peppad
Men också lite svår
Madde

Jag tänkte en sån där dagens outfit

Madde

Ganska bra på att rapea andras photo booths

Madde

Jag känner en hel del snygga killes

Jag hatar alla hjärtans dag för att det är så sjukt överskattat. Det är bara affärerna, restaurangen och alla andra grejor som tjänar på det, säga att man älskar någon kan man väl göra när som helst. Vad i helvete. Jag spenderade dagen dock på bästa sätt, käkade Sushi med Linnea och Sofia på en restaurang som spelade dåliga remixer av keffa rnb-låtar. Hur tänkte de där?
Madde

raukarna

Snippis har varit borta hela helgen och tro det eller ej, jag har överlevt, även fast jag fördrar när hon är hemma. Igår var vi hos Stek, det var ganska fett faktiskt. Det var en vanlig killesfest och det kan aldrig gå fel. I morgon har jag dait med Sofia, vi ska fira alla hjärtans dag. Bittra eller inte så kommer vi ha det mysigt.
Oslagbar duo
Madde

Bara vanligt uttråkad


"i just had sex" vad är det för jävla låttitel?

Hade det kult igår, var lite udda att festa utan min vapendragare Sofia men skitkul att vara med Wallander och Victoria. Dansade till lite fjortisdunk, det var soft. Pulsade sedan hem i ett tyst, snötäckt Skärholmen, ganska fridfullt. Idag blir det ut till Stavsnäs för party med killes!
Madde

när Bitterheten tar över

Fy fan vilken vecka. Har gått i skolan från halv nio på morgonen och slutat jobba halv nio på kvällen och allt detta för att få ihop pengar så jag kan köpa mat när jag flyttar. Soft. Nu är det i alla fall helg, har planerat in två fester så det kan bli kult, frågan är om jag kommer vara pigg på måndag, vad tror ni? Näe nu ska jag tagga, ska i kväll iväg till Amandas pojkväns 19års fest, kan bli ganska lyckat
Längtar till peace and love

TIll hälften vuxen

Nu är det klart. Om en månad flyttar jag hemifrån till en trea på söder. Det är bara under en testperiod men det känns ganska fett. Tänkte söka ett jobb till, det kan i alla fall inte skada. Känner mig taggad på livet nu, leva på nudlar, spara el, vara lite smårädd för mörkret på kvällar och nätter, det kommer bli FETT! Att bo på söder, jag klagar inte. Så gott folk, nu är jag ett steg närmare en sån där riktigt vuxen.

Vuxen vare

Madde


Nu är det så att jag gjort en ny låt. lyssna och säg att den är bra.

HÄR
Madde

Ibland blir jag sådär riktigt jävla snygg på bilder så alla bara måste dregla

Ett litet exempel
Madde

Det där med att styra upp dagen gick inte så bra men nu är det på gång. Kanske.

Madde

oOh my god

Skulle vilja påstå att jag inte är s¨fräsch idag men det är väl alltid en definitionsfråga. Jag och min vapendragare Sofia lagade igår en fet middag, stalkade folk på facebook och drog sen iväg på äventyr, en ganska fet fest. Träffade en del människor jag inte träffat på ett tag och fan vad kul det var. Träffade en vissa Shobaloo Shrimp (eftersom att jag vet att du läser det här tänkte jag att du skulle få äran att nämnas) som jag inte träffat på en del år och det är vis sådana tillfällen man kommer på varför man umgicks. Ska sluta sentitalka nu och försöka styra upp den här dagen.
Ha det gött

RSS 2.0