All I need is a time machine

Just nu bor jag på ett lyxhotel som verkligen är lyxhotel. De kommer och lämnar iskallt vatten vid polen, vi har två balkonger, täcken (!!!) och ett vattenfall till dusch, jag trivs. Dock saknar jag väldigt mycket nu. Efter en vecka börjar det till och med göra ont. Jag njuter fortfarande men det ska bli fint att komma hem och träffa alla. Tills dess får jag fortsätta klia på mina bett och bygga på brännan. Ha det fint!
Madde

Steamed lice

Livet leker bättre idag. Och ska jag berätta vad som hänt? Absolut ingenting, det är det som är så skönt. Man vet hur dagen kommer se ut, det största problemet ät vad man ska ha på sig på kvällen eller vad man ska äta till lunch. Behöver jag säga en gång till hur mycket jag uppskattar detta?
Saknar klanen dock
Madde

En hälsning från Thailand

Kan säga att jag chillar en hel del här i Thailand. Vädret är inte det bästa men jag njuter i alla fall. Brände mig första dagen, trots att det bara var sol i två timmar, resten regn...för mig är det en gåta. Jag har käkat god mat, druckit drinkar, solat, badat, promenerat, sovit och läst. Det är ett fint liv. Saknar en del människor men det skadar aldrig. Nu blir det middag på stranden. Ha det gött foaks
Sitter i min nya jumpsuit och ler
Madde

ROBYN DEN 30 MARS!!!!

Madde

Hej jag har kort hår

Madde

Käkar asmycket mat och funderar på de där som kallas killar

Madde

RSS 2.0