Time machine

Igår var jag lycklig på Robyns konsert med Sofia och Amber. Det var det fetaste på länge. Vi stod längst fram som tre asjobbiga fans men det spelade ingen roll för det var underbart. Hade inte så mycket till röst kvar på vägen hem men det var det värt. Nu ska jag se om jag kan lyckas släpa upp Sofia och sukta henne med frukost. Ha en bra dag.
Några var taggade
Madde

I'm gonna buy a gun

Firade Daniel igår, det var riktigt kul. Sov till tre idag(?), Malin ringde och sa att de stått utanför i npgra timmar och väntat på att jag ska svara. Linnea kom med en sjukt uppstyrd brunch som lindrade vissas baksmälla. Nu är jag åter ensam men snart kommer Hmapus och hänger med mig och ikväll slipper jag sova ensam ännu en gång,kan man få en bättre söndag?


Går liksom inte att ha tråkigt med den här bruden
Madde


Ett år senare

Känner att det börjar bli dags att komma över mörkrädslan. Skulle sova ensam i lägenheten för första gången inatt, gick sådär. Låg med tv:n på och lamporna tända men det gick itne så fruktansvärt bra att sova så jag fick runga dit sällskap som ramlade in klockan 4, det tackar jag för. Idag har jag hängt lite med Amber och ikväll fyller Daniel år så han ska firas! ha det fint


Madde


Jag mår helt okej bra nu

Har spenderat första antten i lägenheten med Malin och SOfia och det känns fett. Vi stycre lite tcos, kollade på barnfilm ochBig Brother och jag kan tala om för er att den här lägenheten är verkligen ingenting att klaga på. Kidsen har precis gått till skolan, jag ska ta ett bad och sen promenera hem innan Wictor kommer och hjälper mig flytta alla grejor. Detta funkar ganska bra!


Madde


Det löser sig

Vad finns det att säga? Typ att det är ändrade bud och jag FLYTTAR I HELGEN!!! Har fått nycklarna, ska dit och kolla på allt idag och från och med i morgon har jag tillträde, vi kör grejor i helgen. Hur underbart är inte det??
Idag tänkte jag för övrigt inviga skinnjackan, om ni undrade liksom. Ha en fin dag, det ska jag.
Madde

Wopididooo

Känner mig ganska lycklig just nu. Blev precis uppring om ett jobb, ska på arbetsintevju på måndag! Livet går uppåt!!!!
Madde

Tyck synd om mig nu

Ont i huvudet, sjukt mycket näsblod, spottar blod, täppt, ont i halsen. Trots detta är jag rastlös. Jobbigt.
Madde

Nu går det rakt nerför

Sjuk. Ingen flytt alls. Jag vill inte mer.

Banana pancakes

Gårdagen: Elin och två av hennes kompisar kom hit och vi körde den gamla vanliga "kollektiv fixning". Sen drog vi till en fest i Vällingby, jag räknade det till att det fanns 1 kille som faktiskt hade något bakom skallbenet, fett. Men jag klagar inte, det var roligt att träffa lite nya människor. I morse vaknade jag med otroligt mycket överskottsenergi så jag städade hela lägenheten och powerwalkade sen i en och en halv timme. Jag kom senare fram till att överskottsenergin berodde på att jag inte jobbat något den här veckan. Kom precis upp ur badet och ännu en grej jag konstaterat idag är att jag totalt underskattat bubbelbad tidigare.
Madde

En glad, en mordisk, två väldigt fina vänner

Madde

Heartbreak Warfare

Jag har insett att jag gör samma min på alla ego-bilder jag tar, men jag tycker det blir bra så här har ni en till. Prov i Ma C i morgon, kan gå hur som helst. Väntar på att min mattekompis ska logga in på skype så jag har en chans att klara det här. Jag taggar lite inför i morgon och hoppas på att denna värdelösa sjukdom inte bryter ut på riktigt. Ha det fint folket
Madde

Truly madly deeply

Den där Erik Magnusson, vilken jävla kille. Han satt hela natten för att klippa ihop vår video och den blev fet. Det tackar vi för. Nu har jag tjockat ner mig totalt, ätit våfflor med glass, retat barnen, jag börjar bli en medelålderskvinna. Det är najs. Funtar på att kanske plugga lite. Kanske.
Madde

Söt chey

Madde

Aktiv

Skrev ett historiaprov som inte gick bra, fikade med killes, hängde med Elin, en ganska chill dag.
Madde

Godmorgon!

Nu väntar historaprov. Whoopididooo!
Madde

Försök att tolka vad dom är ironiskt och vad som inte är det i denna text.

Det var kul att jag vaknade av att jag och min brorsa låg och sov armkrok. Det var kul att jag sov istället för att gå på matten när jag har prov nästa lektion. Det var kul att jag kom till skolan och insåg att min enda lektion var inställd. Det var kul att jag och Sofia satt på ett fik och pluggade. Det var kul att jag pluggat 3 fucking timmar denna kväll. Det är kul att det är Big Brither nu.
Det gick bra att plugga!
Madde

What if

Jag spenderade igår min kväll hos Marius med killes. Vi hatade på melodifestivalen och spelade sällskapsspel, en fin lördagkväll med andra ord. Räknade idag ut att det är 2,5 veckor kvar till Robyn och 5 veckor kvar till Berlin och födelsedag, det kan jag leva med. Nu: plgga 1:a VK och mellankrigstiden! Roligt!!!!
Dagens outfit
Madde

Vad händer?!?!

Jag tror Stockholm har dött. De enda som lever just nu är de som är mydiga. Alltså inte jag. Alltså inte Sofia. Alltså inte Amber. Alltså inte många. Kan någon bara styra upp något? Snälla? JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT SITTA HEMMA.
Hjälp en stackars flicka
Madde

Hur kan man inte falla för dessa otroligt charmiga singlar?

Allmänt snygga
Snygg-posen
Galna tjejer liksom
Nästa skivomslag. Stenhårda typer. Bryr sig inte.
Vad är meningen med livet?
Svåra
Snygga wannabe-fjortisar
Japp
Och de galna fjortisarna
Haffa Haffa Haffa. Anyone?
Madde

Kärlek

Ibland slår det mig hur himla underbar min pappa är. Idag var en sådan dag. Han bjöd mig på middag (jag passade på att ta det dyraste) och vi satt och pratade konstant i två timmar. Han får mig att skratta, bli något klokare och må bra, det är inte så illa pinkat faktiskt. Jag älskar denna man.
Madde

är du bitchig mot mig nu?

Idag har jag och min historiabok faktiskt blivit vänner. Jag har läst ganska mycket i den, svurit lite över hur otroligt vidriga människor det funnits/finns och blivit lite mer allmänbildad. Nu vet jag vem Hitler är! Nej, så oallmänbildad är jag faktiskt inte. Jag har också tagit på mig min vårjacka idag, känner mig något mer levande. Jag har också, tro det eller ej, hängt med Sofia. Kan ju meddela att flytten inte blir av denna helg heller, få hoppas att jag inte hinner bli pensionär innan det blir av.
Madde

En helt okej bra dag

Jag fikade med Sofia och Mathilda, vi gjorde en fin karta över alla som legat med varandra på rytmus, det blev ett stot träd med grenar som gick ihop, det var fint. Sen kom Malin och Carin i panik med Carins hår så vi klippte det och det blev najs, ännu en gång förundrad över min talang. Sen väntades självklart Big Brother, jag känner att detta beroende verkligen går utför.
Madde

Mat bira kvinnor Weed

Igår var det fest hos Ingrid, det var riktigt jävla fett. Idag har jag haft världens bästa bakisdag. Jag, Sebbe, Sofia och Stek hade trängt ihop oss i två 90 sängar, vaknade vid 9, låg och drog oss fram till 11, styrde upp en riktigt värd brunch, jag skrattade så mycket att jag trodde min mage skulle spricka. Helt enkelt mer värt än att sitta på jobbet.
De obligatoriska Fimpen -och Snippan egobilderna
Madde

En lillasyster

Dödaste dagen på jobbet. De senaste 4 timmarna har jag skickat ett fax och tagit emot 2 samtal, älskar fredagar på Quick Office! Men jag taggar för ikväll istället. Första middag hos sofia och sen party med tema band t-shirt, tänkte köra på Britney Spears. Det är FREDAG! Fattar ni hur underbart det är? Jag älskar det.


Madde


Timbuktu till peace. Jag dör.

Nämen vad är det med mig? Svinbakis trots att jag inte drack alls mycket igår. För er lyckliga personer som aldrig blir bakis ska jag berätta känslan nu. Självklart vanlig huvudvärk men det värsta är att när jag böjer mig ner känns det som att jag har ett bowlingklot som åker ner i pannan och jag håller på att spy vid minsta rörelse neråt. Men mot alla odds lyckades jag ta mig till jobbet. Och nu sitter jag här.
Jävligt snygg tjej. Hon med froet alltså

Madde


Call your girlfriend

Somnade klockan 7 igår för att det verkligen inte hände någonting men lika bra var väl det, då blir jag en gladare tjej på jobbet. Idag känner jag mig som en ganska seriös receptionist, tänkte få arslet ur vagnen och fixa historian idag. Ha en fin dag!
Min seriösa outfit för dagen
Madde

RSS 2.0