våra handlingar

Hemma nu. Ny tränad. Ny duschad. Det måste vara den mest underbara känslan. Funderar på om det inte borde bli lite One Three Hill tittande en underbar kväll som denna. Bör städa mitt rum också. Men jag tror att jag prioriterar tv, har ju trotts allt ändå varit duktig idag. Allting är relativt, sa en vis man en gång.


Min vän tror på teorin "Allt man gör, gör man för sig själv" och jag hatar det. Meningen går helt enkelt inte att sluta tänka på och jag har inte förstått varför förrens nu. Det ligger en sanning bakom den. Det låter hemskt och otroligt egoistiskt, men sant. Men inte en fullständig sanning. Jag blir galen, jag funderar och funderar, önskar att jag bara kunde radera meningen i mitt huvud, då skulle livet blir så mycket enklare. eller.





Malin


mys på hög nivå

Blogguppehåll? Nej skulle inte tro det, älskar mina kära readers alldelses för mycket. Ska precis sätta mig vid bordet och äta en utsökt perfekt lagad måltid med Agnes, eller består den av nudlar,det är bara att välja själv. Det är i alla fall galet mysigt som helst, och ännu mysigare blir det, för snart ska jag äntligen få träffa min pappi. Allt från mig.



Fånga dagen. Malin


Ett kärt hej då

Imorgon runt 11 lyfter mitt plan till Jordanien. Det ska bli underbart skönt att få komma till solen, värmen, den annorlunda vardagen, en annan kultur, åka med trevlig sällskap och bara få slappna av. Det tråkiga är att jag lämnar efter mig många underbara människor som jag kommer sakna men det är bara en vecka. Ni kan vara lugna.
Madde

Eminem - Beautiful

Madde

Grattis!

Idag fyller Cissi 17. Saknar den plutten. Hoppas du haft en bra dag.
Madde

Miss li - i heard of a girl

Madde

I can't stop it although i want to

Idag har jag varit och träffat Emma för första gången själv på ungefär hundra år. Det var väldigt mysigt men tiden flög iväg för snabbt. Det är skönt när man har sådana människor som man kan prata med om det mesta utan att det är jobbigt eller inte vet hur den andra ska reagera. Emma är en sån. Jag ville bara att ni skulle veta det. Nu ska jag gå in i mindfullness.
Madde

en, två, åtta tröttisar

Trött. Trött. Trött. Trött, jag tror att ni förstår mitt budskap. Jag är dödstött. Efter skolan fick jag en efterlängtad massage, sdena var det middag på söder med mamma och syster. Hög mysfaktor på den. Nu måste jag sova, innan jag förvandlas till ett spöke, det vill väll ingen. Imorgon är det en nya dag och nya friska tag, laddar redan. Förutom att en bebis åker bort i 16 dagar då, inte roligt.



Malin


jordanien

Det här är Jordanien mina vänner, här kan man bli bortrövad, dödad och tagen av skurkar. Hit ska Medden, och jag är rädd för det. Om hon dör, dör jag och rutis också.

karta

Malin


Grattis!

Josefin Hallén 17 år. Du är fin och underbar. Det har inte gått så lång tid men vi har ändå en del minnen tillsammans. Jag saknar den tiden vi umgicks mer men jag tar det jag kan få ;) Hoppas du haft en riktigt bra dag och att du är nöjd med igår. Du betyder mycket. Jag älskar dig. 
Madde

Musik

På vägen hem kom jag på att det var dags att börja packa. Jag som hatar att packa suckade för mig själv. Sen kom jag på att om jag sätter på bra musik under tiden så kommer det gå asbra. Musiken är verkligen en stor del av mig. Om jag varken lyssnar eller spelar musik under en dag kliar det i hela kroppen. På vilket humör jag än är på kan jag alltid hitta någon låt som förstår mig och hur underbart är inte det? När det inte finns npgon människa där för en kan man alltid hitta det i musiken. Det finns heller inget som går upp mot känslan när man precis skrivit klart en låt som man blivit nöjd med och kan spela den om och om igen. Jag är helt seriös när jag säger att jag inte skulle klara mig utan musik. Musik är livet. 
Denna artist är musik för mig. John Mayer
Madde

Audioslave - Like a stone

Madde

var glad

Slutade klockan tolv, underbart på ett underbart sätt. Men stannade kavr i skolan för att bli klar med ett grupparbete. Nu sitter jag här, har en hög med plugg framför mig, äter lunch och är inne på datorn samtidigt, ingen bra kombination. Innan jag forstätter att göra mitt, vill jag bara förmedla ett litet budskap. " Om alla bara kunde vara glada, skulle livet vara mycket enklare", det stämmer. Skratt och glädje kan göra en lycklig, just smile!


vi är glada

Fånga dagen. Malin


Chris Cornell - Scream

Madde

Om du ännu inte himmelriket nått, får du här din vinstlott

Kom precis hem från min kära vän Jossan. Eftersom hon fyller år om ungefär 40min har vi firat henne idag. Det blev en intim present och det var en upplevelse att handla den med två fnittriga tonårspojkar, men härliga är dem. Underbart folk, underbart hus, underbar kväll och en underbar Josefin Hallén. Nu ska jag sussa och fortsätta tagga för den OTROLIGT ROLIGA temaveckan. Sov tight.
Madde

mitt barn

Min bebis som gör mig lycklig. Han ville inte vara med på kort, men här får ni i alla fall ett smakprov.

Calle i egen hög person




Malin


vart tog tiden vägen

Jag blir galen. Crazy. Det finns så mycket jag vill göra, men tiden är så liten. Jag vill hinna med allt, utforska och prova nya saker, samtidigt som jag vill hinna träffa mina vänner, ha tid med familjen, hinna plugga och ja ni vet allt man måste hinna. Tiden räcker helt enkelt inte till, och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har en hel livstid på mig att göra vad jag vill, men ändå känns det som om dte är alldeles för lite tid. Antingen prioriterar jag fel eller så får jag helt enkelt acceptera att jag aldrig kommer att hinna allt som jag vill göra. Och jag glömde att man måste vila också, jajaja, det får man väll göra när man dör...



Malin


gaket bra

tillbaka från en fartfylld dag. Känns som om jag bara har suttit på tunnelbanan hela dagen, utan avbrott. Vad skulle jag egentligen göra utan sl, det är en stor fråga. Är beroende, på är hög nivå. Nu ska jag sluta fundera på de mest ointressanta sakerna och gå upp mot köket för att mysa lite med farmor min. Om några timmar blir det kalasmiddag.



Fånga dagen. Mallanbrallan


grattis min far

Jag är vaken. Ledig och glad. Dessutom fyller min kära pappi år idag, gav honom tårta på sängen. Ett stort grattis till världens bästa.




fånga dagen. Malin


John Mayer - Slow dancing in a burning room

Jag har säkert lagt ut den förut men den är underbar
Madde

Kött

Jag funderar på att sluta äta kött. Jag ÄLSKAR kött men det är fan inte värt att stoppa i sig en stor mängd gifter och tortera djur för det. Dra ner på det kan i alla fall vara en bra idé. Och jag ska börja med att sluta äta fläskkött. Den industrin är sjuk och efter att ha sett ett videoklipp där de skär av svansarna på kultingar utan bedövning så får det vara slut. Jag tänker inte stödja den sortens behandling.
 
Jag har själv inte vågat titta på det men jag antar att det innehåller många känsliga scener. Så ta't lugnt.
Madde

upp och ner

Dagen har varit ner och upp. Upp och ner. X antal ledsna nära och kära, lider med alla. Försöker att finnas där, men det kan jag göra en själv ganska trött. Därför är jag kanske inte på topphumör just nu. Har varit på sjukan också. Nu är det dags för träning, sisådär lagom taggad...

En snabb dagens




Fånga dagen. Malin


A Part of me

Madde

veckans uppskattning


Dags för veckans uppskattning igen, inlägget där jag hyllar veckans bästa, på något sätt.




Veckans val var en lätt uppgift. En underbar tjej, som har funnits i mitt liv ett långt tag och förgyllt mina dagar. En tjej som känner mig bättre än många andra och där jag känner hundra procent trygghet i alla lägen. Hon bevisar gång på gång, äkta vänskap, och man måste kunna bråka, för att bygga upp någor stabilt. Ett leende som få, hon gör mig och omvärlden glad, och jag älskar henne. veckans uppskattning går till min underbara vän Isa Welander.
Malin


vem kan inte älska

lovers! sitter och slappar med Melissa Horn. Saknar gör jag också. Saknar många. Vi har en hel livstid på att göra vad vi vill, men ändå hinner man inte göra allt man vill. Jag blir galen, vill så mycket, hinner så lite. Hur sk aman göra för att träffa alla man vill, göra allt man drömmer om om hinna med att vila. Det är en omöjlighet, jag försöker, men det känns som om jag inte lyckas. Jag blir galen av allt just nu, depp mode, vem vill ta emot minm frustration, kom hit och hjälp mig i så fall!

 



med ett snett och frustrerat leende säger jag hej då.

fånga dagen. Malin


Maria Mena - Shadow

Madde

Malin Anderstedt & Amanda Wallander

Jag har inte träffat mina finaste vänner på väldigt länge och det tar knäcken på mig. Just nu vill jag bara ha dem bredvid mig och kunna torka bort tårarna jag får av saknaden. För jag älskar dem. 
Madde

We choose to just scream

Madde

Min kära vän hampus favortilåt

Låt mig tillägga att han sett dem live!
Madde

En skugga ligger över mig

Igår var en väldigt bra kväll. Att det fanns så många trevliga människor i 3an trodde jag inte. Idag har vi varit på Debaser och kollat på Musikdirekt och Cofeeshop gick vidare! Ikväll ska jag bara vara hemma, hyra film och tjocka mig. Underbart.
Jag kommer inte träffa den här människan på 2 veckor nu. Det suger. 
Jag kommer sakna dig.
Madde

den där tuffa bruden bakom hörnet

hej mina coola, fina, galna, vackra vänner, eller vad ni nu är. Saknat mig? Som ni kanske förstår har min vecka bestått av ett ord på fem bokstäver, plugg. Och vad har detta egetligen resulterat i, förutom rastlöshet och energikickar, jo, att det inte alls har gårr bra på mina prov. Jag slänger bort mitt liv, men jag har hört att det är så det ska vara, rätta takter! Nu är jag i alla fall tillbaka, med ännu mera kunskap, inte om livet, utan om matematisla termer och klimat, toppen!

Någonting positivt är ju i alla fall att det vankas jul, nej såklart är det helgen jag menar. Härligt ska det bli. Sla umgås med mongo det är ett måste, eftersom hon åker bort till Vietnamn den lilla skiten. Men jag har hört ett rykte om att jag ska få låna hennes fina kofta i alla fall. Dessutom ska jag försöka tvinga med Emma Johansson på en liten mysig dejt. Hoppas på fest också, det var ett bra tag sen, närmare en hel vecka.

 



Puss från taggade kaffenarkomans Malin med trötta ögon, nu sk ajag fånga mina drömmar.



3 timmar hål kan inte sluta bra med en mac i famnen

Madde

To hunt you down

Snart klar med novellen, jag förstår inte hur jag alltid lyckas ro allt plugg i land. Det har i och för sig sitt pris. Stress. För er som undrar så är Malin begravd i plugg och hon har svårt att ta sig upp, vilket är anledningen till att hon inte bloggat på ett tag. Snart väntar vaxning som mästaren Charlotte ska utföra, får se om grannarna ringer polisen på grund av läskiga skrik i lägenheten ovanför. Det skulle just vara snyggt. Juste, novellen var det. 
Pluttisar
Madde

12 stones - arms of stranger

Madde

Syskon lika som bär

Sockersöt som få.
Madde

Han höll inte vad han lovade.

Jag HATAR att skriva novelljävlar! Hur svårt kan det vara egentligen? Som ni förstår går det inte så bra, med tanke på att jag bloggar istället för att göra det jag ska. Funderar på att skjuta upp det till i morgon och göra hela då, det är jag bra på. Dags att jaga barn och göra mat, uppskattar verkligen att vara hemma från London. Inte.
Jag saknar min vän
Madde

Michael Jackson - Smooth criminal

Madde

London

Kom orecis hem från en weekend i London och det har varit underbart. Vi möttes av våren och solen och bara där kändes det som att vi hade kommit rätt. Nu har jag alltså hittat mitt framtida hem, Hyde Park, i centrala London. Det här har vi gjort:
Lördag:
*Shopping, fick med mig ett par lila converse hem
*Lära-känna-London-vandrig-genom-att-mormor-berättar

Söndag:
*Sightseeingbuss i 3 TIMMAR
*Thriller - Live (musikal för att hylla Michael Jackson) Extremt bra! 

Måndag:
*HYDE PARK
*Shopping, Pland annat på Primark, ett galet varuhus
*Madame Taussade, jag må säga att det var väldigt coolt.
Tisdag:
*HYDE PARK
*Hemresa

För er som inte förstår vad Hyde Park är så kan jag berätta för er att det är en stor park i centrala London där jag kommer befinna mig om 5 år, när jag flyttat till London.
Och så lite bilder


Min fina mormor på flygplatsen
Mormor på Picadilly Circus
Hyde Park
Hyde Park
Hyde Park
Sightseeingbuss
Detta är då min gata
Towerbridge
Towerbridge
Det berömda RITZ och den mest berömda, telefonkiosken
Capuccino i solen
Från Madame Taussade
Paret Beckham
Morgan Freeman
Tom Cruise
Shrek
Jim Carrey
Arnolt schwarzenegger
King of pop
Britney Spears
Det har varit en underbar resa, det tackar jag min mormor för. Om ni får chansen, åk till London.
Madde

söndag

sitter och kikar lite på Wallander, är underbart bra. Annars har dagen varit rejält seg, med massa måsten. Men på något sätt gillar jag söndagar i alla fall. Man få tid med sig själv på ett annat sätt och man har tid till att göra allt man borde. ¨Måste sova snart, hård vecka i skolan.



het brud från gårdagen

Malin


lördag är en bra dag

efter en svettig dag sticker jag till en galet mysig tjejmiddag. Underbara vänner. Mat. God dricka. Skratt. Humor. Hemligheter. och extremt mycket prat. Det kan inte blit bättre. Ha en mysig lördagkväll mina vänner Nu ska jag fånga kvällen.



Malin


Hejdå

I morgon flyger jag. I morgon tar jag en paus från mitt liv. I morgon är det bara jag och min mormor. I morgon kommer jag upptäcka en ny värld. I morgon åker jag till London.
Madde

dödstrött

Uppe med tuppen, kanske det. Har precis ätit en billys pizza, den smakade grymt. Nu är det dags för skolan, sedan är det dags för helg. Hoppas att det inte bara är jag som längtar.


Dagens.

Fånga dagen. Malin


Paulo Nutini - Jenny don't be hasty

Madde

Jag är bra på att tycka synd om människor, speciellt mig själv

Okej, nu är det faktiskt synd om mig. Jag var hos doktorn för min sticka idag (låter skittöntigt, jag vet, men det gjorde faktiskt väldigt ont!) och då klippte de upp en del av min nagel. Jag har varit med om skönare grejor. Så tyck synd om  mig, tack. 
Snart ska jag sluta tänka på mig själv och åka till Alida och hjälpa henne med hennes låt till intagningen på Rytmus, det är NAJS. Tummen upp för fler tjejer på den linjen. Dags att gitta från lägenheten.
Madde

godmorgon



Nu drar jag till skolan och peppar för matte,  är redan försenad.
Fånga dagen. Malin


toppen av lycka

Klockan har precis passerat tolv slagte och jag har verkligen ingen lust att sova. Därför tänkte jag dela med mig av en liten tanke, vad gör egentligen just mig lycklig? Här blir svaret olika, beroende på vem man är och vad man älskar att göra. Men jag är helt säker på mitt svar och har förmodligen varit det ett väldigt långt tag. Utan tvekan, mina vänner. Varje dag blir jag lycklig så fort jag tänker på det, den tanken gör mig glad. Att det finns människor omkring mig, som jag vet skulle ställa upp, är en lycklig trygghet. När dem är lyckliga, är jag också det, det är så jag fungerar. Därför skulle jag bara villa säga tack, till alla underbara vänner, som har gjort mg till den jag är. Nu måste jag sova, innan jag blir alltför djup.



Vem kan detta vara, någon tokig tjej jag tog hem från parkbänken kanske?

Malin


Chris Cornell - You know my name

Madde

Vi må alla vara sinnessjuka, men en bättre klass går inte att finna

När man lyckas hänga kvar 4 timmar efter att skolan slutat, på samma plats, med samma personer, skulle jag säga att man är med härliga människor. När man nämner klass 1D på Rytmus kopplar dem det till den sinnessjuka klassen, vilket stämmer men också gör att vi är helt underbara. Vad skulle jag göra utan er?
Madde

mitt älskade kaffe

 

Snart är det dags att träffa mina undrbara tjejer på innebandyplanen, ska dra nu, måste bara dricka upp mitt kaffe först. Hörs imorgon lovers.


instäng

Brukar sällan klaga, speciellt inte över skolan, eftersom jag anser att det är något som bara måste göra. Jag trivs i min skola och med mina klassisar som är underbara. Helt enkelt, mår jag bra av arr vara där, om det inte vore för de tidiga mornarna. Jag brukar alltid säga att man ska uppskatta sin skolgång, eftersom det bara kommer att gå utför, att få umgås med sina vänner och lära sig, det uppskattas.







Men nu ska jag fasiken klaga, över osjäligt mycket plugg som jag har liggandes på utspritt på bordet och bara väntar. Jag orkar inte sätta igång, helvetesveckorna är här och jag kommer att bli deprimerad under tiden. Att ha såhär mycket läxor efter våra sjukt långa dagar, gör mig gråtfärdig. Men nu är det bara att hugga in a alla godsaker, men bästa möjliga inställning, så får vi hoppas att jag komme rlevande ur det.

Fånga dagen. Malin


Bilder från lördagen, snodda av Amber

Jag funderar också på att skaffa programmet där man fixar bilder så här snygga. Det vore najs. Men nu ska jag gå och tycka synd om mig själv, jag har nämligen lyckats få en sticka under lill-finger-nageln vilket gör att jag måste gå till skolsköterskan IGEN. Hon måste tro att jag är hypokondriker.
Madde

Back in my old life

Idag lyckades jag ta mig till min gamla skola, första gången sen jag slutade. Jag fick enorma flashbacks när jag gick in genom entrén och det kändes bara väldigt konstigt. Att se allt de gjort om gjorde mig bara glad över att jag inte går kvar, men jag har trots allt 4 minnesvärda år därifrån. Det är konstigt hur man spenderar största delen av sitt liv, under en period, på samma ställe och sedan helt plötsligt ska man helt släppa taget och bosätta sig på ett annat ställe. Jag fasar för den dagen jag slutar Rytmus, jag får nog börja spara tårar redan nu. Det är ju bara drygt 2 år kvar, är glaset halvtomt eller halvfullt? Det är frågan..
Kunskapsskolan Fruängens Tjejcrew, finns inte mycket mer att säga än UNDRBARA
Madde

Shinedown - Call me

Madde

ljusa tider

Jag invigde min jeansjacka idag. Och mina lila converse. Såg en glimt av solen idag på stasvandringen. Kunde även gå ut utan mina vantar. Träffade en vän med solglasögon. Såg vintern sakta smälta iväg. Förstår ni vart jag förösker komma? Snart är det vår! Även fast jag gillar mysiga vinterkvällar, mer än någon annan, ska det faktiskt bli mysigt. Vårtecknena börjar radas upp och vi går mot lyckliga tider. Jag längtar som en galning, speciellt att använda alla nyinköpta vårkläder. Att slippa den tjocka fula vinterjackan är en befrielse. Jag är redo för våren och att släppa känslorna lösa.





Nu laddar jag inför Desperate Housewives. Fånga dagen. Malin


GRATTIS

GRATTIS MIN UNDERBARASTE ÄLSKLING

 

JAG ÄLSKAR DIG. MALIN


fullbokad året om

Partar med guldklimpen Tess, samtidigt som jag borstar tänderna, dålig vana det där. Dagen har sett ut som en typiskt vardag, hängt i skolan, tränat, ätit, pluggat lite och är nu påväg ner i sängen. Är överdrivet trött eftersom jag somnade klockan 4 igår natt, och gick upp klockan hakv 7, nästan så att jag själv tycker synd om mig själv. Planerar att gå upp relativt tidigt imorgon också, då det blir upptäcksfärd på kungsholme, med kära klassisar. Nu ska jag mosa mig ner i sängen.... och drömma om min johanna som fyller 17 barre imorgon, lyllo henne!


jag och älskade syster, alla borde ha en som henne.

Måste dela med med av en dålig ännu en dålig vana, förutom tandborstningen. Denna vana kallas stress, jag stressar jämt och ständigt. Problemet ligger i att jag alltid fullbokar mig, och även ibland dubbelbokar mig, och tror att jag ska hinna med allt och alla hela tiden. Det ör tekniskt omöjligt, men ämdå försöker jag trycka in så mycket saker som möjligt i mitt liv, jämt och ständigt. Det hela har slutat med att jag aldrig får sitta still och ta det kungt, jag har blivit en stressad person. Stess är farligt, och verkligen inte bra för mitt välmående, skärpnbing Malin!

Fånga dagen. Malin


Kultiration - Seen and gone

Madde

Det går bra nu, ta mig på orden

Det är sol, jag får träffa min underbara klass, jag mår bra, jag åker till London om 4 dagar och jag åker till Jordanien om 3 veckor. Jag kan faktiskt påstå att jag är lycklig just nu. Det är inte särskilt ofta jag kommer på mig själv med att jag mår bra och att jag är lycklig men när jag väl gör det gäller det att jag uppskattar det eftersom det oftast vänder snabbt. Eftersom jag inte heller har överdrivet mycket plugg tänkte jag snart dunsa ner i soffan, lyxa på en banan och kolla på det som kallas television. 
Madde

Brothers

Se denna film. Mina tårar har strömmat konstant i två timmar och jag kan till och med våga mig på och säga att det är den bästa filmen jag sett. Jag har i vilket fall som helst aldrig blivit så berörd. Se den
Madde

bort med dåliga samvetet

Ett litet meddelande i mitt pluggmode: Människor sluta upp med erat dåliga samvete, det hjälper ingenting till! Jag och medden har i alla fall kommit fram till att denna känsla är totalt onödig och måste stoppas, varför ha dåligt samvete för morgondagen istället för att njuta av livet? Problemet står ändå kvar. Jag menar inte att ni ska skita i allt det jobbiga som måste göras, men att glömma bort det och njuta av livet, när det finns tid. För att sedan ta tag i alla vardagsysslor, med ett gott samvete. Våga njuta utav livet, för det är du värd!




Throw my hands up in the air

Det senaste dygnet har jag spenderat med Malin. Som sagt var vi hos Sofia igår, sen åkte vi hem till mig, sov med dragkamp om täcket, gick upp klockan 10 (notera!) och tränade. Sen var det plugg som stod på listan, inte riktigt lika roligt. Snart ska jag i alla fall iväg på bio så räddningen är nära. 
Madde

Kevin Michael - Love letter

Bry er inte om no-lifer killen i videon, det är inte Kevin Michael.
Madde

long time

Hello världen, ni kanske undrat vart jag har hållit hus, det undrar jag också. I alla fall gårdagen spenderades i Spånga med härliga rytmus människor, är lite sliten idag. Madel och jag har även tränat, suktiga tjejer vi. Nu väntar galet mycket plugg och en jädrans massa kaffe. Wish me luck !



Saknar alla mina bebisar som jag inte har hunnit träffa än, menmen, jag är glad att dem är hemma!

Fånga dagen. Malin


The one and only blogginlägg

Vi har äntligen lyckats åstadkomma ett inlägg! Eftersom Douglas "fucked up" Melin ringde mitt i så bröts det så detta är vad ni får nöja er med. Nu ska vi tjocka oss och kolla på film.
Ps. Vi vill dedikera dagens finaste till GUSTAV STOCKMAN som uppmuntrat vårt bloggande och sagt att det är det är den bästa bloggen har läs. Tack för det.
Madde och Malin

you're doing so well. Yeah... or maybe not

I kväll har jag och Linnea jobbat på en "firmafest" (hatar ordet). De hade köpt in 400 ölflaskor, 8 vinflaskor och 10 spritflaskor och det var någonstans mellan 100-150 människor. Efter 3 timmar var det mesta slut och folk gick desperata och letade efter sprit, jag tycker det är riktigt sorgligt. Människor som är mellan 25-40 super lika hårt, om inte hårdare, än oss ungdomar. Borde det inte vara dem som lärt sig efter alla år? Eller är det faktiskt så att det är vad festandet går ut på, dvs. att supa tills man inte vet vad man heter och vakna dagen efter hos någon man inte vet namnet på. Väx upp fö-fa-an.
Madde

jag ljuger, egentligen ogillar jag starkt matematik

Madde

John Mayer - Belief

Jag förstår inte varför jag inte kommit på idén innan... Jag har i alla fall bestämt mig för att börja lägga upp lite bra musik, finns säkert många som inte håller med mig om att det är det bästa i världen men lyssna inte i sånt fall. Den första låten blir med min absoluta favoritmusiker John Mayer!
Madde

Grattis till en underbar människa

31 år. 
Om du blir 93 år har du nu levt 1/3 av ditt liv, alltså är du inte gammal än.
Du betyder väldigt mycket för mig och du finns alltid där för mig.
Jag älskar att dela hem med dig.
Och jag älskar dig
Madden

I miss those dancing days

Madde

Jag tror att jag kan stå ut med detta i en vecka

Värme. Öken. Vatten. Mat. Familj. Sol.
Vad mer kan man önska sig?
Madde

håll ut

Studerat mixning, spelat in i studion, tränat, varit på synkontroll, fikat med Linnéa och fått reda på att jag ska till Jordanien om 3 veckor. Så har min dag sett ut, precis som en sportlovsdag ska vara. Underbart. Jag och Linnéa satt och diskuterade allt möjligt idag men en sak vi kom fram till var att våren är den lättaste perioden att klä sig på. Man kan täcka det man vill utan att behöva pulsa runt i tjocka tröjor och blytunga halsdukar men man slipper visa allt man har, perfekt med andra ord. Vi satt också och diskuterade idealet och det är sjukt men det tror jag att ni alla redan vet. Men fortfarande sjukt. Det var allt för mig.
Jag har en katt som är faschinerad av datorer och sig själv.
Madde

handsvett och lökringar

Hey alla glada. Idag vill jag förmedla ordet, second hand, sjukt bra, sjukt billigt och sjukt häftigt. Har nämligen spenderat min dag, springandes runt i affärer på hornsgatan, med en galen michelle för att hitta dem bästa kapen. Fick med mig ett par lila converse hem, som jag ska vakta med mitt liv, är kär.



     Jag hejar på dig just i sekunden, kämpa madelene, kämpa


Nu sitter jag här, dödstrött, efter gårdagen och fick nyss veta att jag ska åka på kryssning med familjen ikväll. Sisådär lagom taggad, med det kommer säkert bli mysigt. Kolckan tickar iväg också, dags för mig att packa ihop det nödvändigaste, ha ett bra dygn i Stockholm allesammans.

Fånga dagen. Malin


ett skratt förlänger livet

Nattbloggarn här, vill bara ta upp en ytterst viktig sak, innan det är time to sleep för mig och mina gosedjur. Kvällen har spenderats med mina underbara vänner Michelle, Carin och Klara och saken är den skrattet förlänger livet.. Med kramp i magen gick jag därifrån, vilket är ett gott tecken. Skrattet gör oss människor gladare, på alla sätt, så sätt igång och skratta. Inte nog med att vi blir gladare, livet blir så mycket härligare också, precis som det ska vara.





Allt för mig. Fånga dagen. Malin


hemligt meddelande

Men Madelene, vad ska jag ta mig till, jag vill inte att du ska flyga iväg. Men sicken tur, att du inte kan flyga, så din önskan blir nog ganska orimlig. Kanske borde önska att träffa mig istället, det låter väll som en bra idé, eller vad tycker ni, alla miljoner läsare?

dagen är lång

Godmiddag alla älskare och älskade, dagen varit bra? Min dag har varit great, hittils. Sov hos lilla madden, åkte och tränade, för att sedan åka in till stan och kolla på premiären av Alice i underlandet. Super bra film, lliten besvikelse dock var huvudvärken man fick utav dessa 3D galsögon.

Dagen "wihoo"


Tyvärr finns det ett litet minus i mitt liv just nu och det är dags att ösa hat nu igen, den här gången över trasiga mobiler! Jag har fått leva 2 dagar utan mobil och det är fullständigt omöjligt, jag är beroende av denna pryl. Men batteriet är sönder och det verkar inte som om mitt nya batteri fungerar, så det blir till att klara sig ändå. Men allt blir så mycket krånligt och det är mer än vad man orkar.. stackars lilla Malin

Fånga Dagen. Malin


I wish i could fly away

Madde

Bubbelskumt

Dags för bad, sätta på kläder, spackel och tuffhet innan jag ska åka iväg och vandra med Malin i staden. 
Två skönheter på Tylesand
Jag tänker inte hålla med Malin om att det ska vara vinter. 
Jag har fått nog, nu är det dags för värme
Madde

Min far i ett nötskal

Trots att vi har våra fighter så är det svårt att inte sakna den här mannen.
Tur då att jag precis fick ett samtal där det meddelades att det är far-och dottertid i morgon.
Du är knäpp men fin
Madde

älska vintern

Åkt tunnelbana. Shoppat. Fikat med Julia. Myst med vänner. Shoppat till cissi. Tjejmiddag med kära vänner. Sovit. Duschat. Tränat. Inte så konstigt att uppdateringen har varit noll dem senaste dagarna, mjamja. Lovet är till frö att göra saker man inte annars hinner, precis som nu. Jag har även hunnit med en tripp på söder, med min kära mor och syster.




Jag hör alltid pust och stön om kylan och vintern, hur mycket folket längtar till sommarn och hur vintern bara ska försvinna. Snön är underbart, jag älskar kylan och den vackra omgivningen undre vintern och förstår inte varför alla klagar. Att kunna finna en anledning till att stanna hemma och mysa, med en varm kopp choklad, det är underbart! Slask och regn är mycket värre, älska vintern människor! Därför ska jag trotsa världen, det är dags för en varm kopp choklad, efter min mysiga dag på stan.

fånga dagen. Malin

 


Hemmakväll

Okej jag har hittat henne, jag känner mig lugn igen. mina kära vänner Vicotria, Vera och Inez är på väg hit och det vi har framför oss är en megalång filmkväll med godis, jag känner att jag skulle behöva sånt oftare. Visst det är skitkul att festa och man måste göra det ibland men hemmakvällar är underskattade. Ha en bra kväll.
Madde

Efterlyst

Är det någon som har sett denna människa? Hon är spårlöst borta och jag håller på att bryta ihop. MALIN "SOULMATE" ANDERSTEDT VART ÄR DU? Jag dör snart
Madde

söka jobb

Hur lång tid kan det egentligen ta innan man vågar ta sig iväg och söka jobb? För mig tog det X antal månader men nu har jag i alla fall gjort det. Jag har lämnat mitt CV på två affärer, nu återstår det bara att hänga på telefonen tills de säger ja och fortsätta leta vidare. Mitt illamående hänger i sig vilket är jävligt störande för att jag vill göra saker men klara inte av det. Jag hoppas att min älskling kommer hit och tar hand om mig snart. Kärlek till folket
Jag missade dejten med mina flickor igår :'(
Madde

RSS 2.0