vad har hänt med vanligt, civiliserat folk?

Var lite matt på livet idag men Charlotte muntrade upp mig med en riktig tjejkväll, den sitter aldrig fel. Så vad jag har jag gjort idag förutom bio och middag? Minnena jag har av denna dag består av att jag nickade till på två lektioner (det vill säga att jag såg i kors, blundade och tappade nacken) och utsatts för två brutala skrattanfall, man ska inte klaga. För mycket prat nu. Hej då.
Lady Gaga eller Sofia?
Madde

With the sky upon my head

Jag befinner mig just nu i en fin tid. Det finns ingenting som är fel och jag njuter rejält av det. Att kunna gå upp klockan halv 11 en måndagmorgon, äta frukost i lugn och ro och ta en lång dusch för att sedan traska iväg till skolan med ett leende på läpparna och ha en lektion är fint. Och efter att ha avklarat det, ta en plugg-fika med Sofia och sen spontanshoppa. Livet är helt jävla underbart just nu. Jag funderar på vad jag har gjort för att förtjäna dewt, något bra måste jag ju ha åstadkommit.
Madde

Mitt nya inköp

Madde

Pressen hänger i luften

Livet rullar på. Och ganska bra går det. Denna vecka har jag shoppat kläder, skor, och en massa inspelningsgrejor, njutit av att vara tillbaka i skolan, tränas som ett as OCH SETT KULTIRATION. Ännu en gång har de gjort mig lyckliga. Denna söndag spenderas just nu med en fin charlotte och ett glas rosévin och ska sedan flyttas till ett matställe med Amanda och Vicotria, mys på det. Nu ska jag klunka
Hej jag är snygg
Madde

Sofia Staaf, nu sjutton höstar gammal!

Du är så himla fin.

Vi umgås brutalt mycket, det har resulterat i väldigt många internskämt, samma rörelser, synkat kärleksliv, behöver jag räkna upp mer? Men jag klagar inte, tvärtom, jag älskar det. Vi kan skrika, vi kan skratta, vi kan vara bittra, vi kan vara tysta, vi kan vara på ett fucking amazing humör, det spelar ingen roll för jag trivs fortfarande i ditt sällskap. Det jag försöker få fram är att jag är väldigt glad att jag har dig. Jag hoppas att du ät nöjd med din födelsedag.

Kärlek från Madel


En dag som denna

Madde

Först dagen avklarad

Vet inte riktigt hur det känns. Jag vet att läsåret kommer bjuda på många deppiga, tråkiga, stressade och tunga stunder men också underbara ögonblick. Just nu känns allt okej men när det drar igång på riktigt vet man aldrig. Just nu njuter jag bara av att inte ha några måsten och jag försöker ta vara på det.

Madde


1D blir 2D...

Jag har total klädpanik, första dagen av tvåan, det är töntigt men svårt. Igår var det fest hos Stek långt ute i ingenstans men vi hade det väldigt bra. Vi var typ 15 pers från rytmus som grillade och sen sov vi kvar. I morse fick vi en stor gourmetfrukost av han mamma, mycket mer kan man inte begära. Det var ett perfekt avslut på sommaren. Nu ska jag tagga inför skolan!
Madde

En konversation mellan mig och min mor idag

Efter ett träningspass:
Mamma: -Ska vi åka till Liljeholmen och fika?
Jag: -Men jag har ju inte sminkat mig...
Mamma: - Men du har ju maskara
Jag: Men jag är ju så himla blek.
Mamma: - Men gumman, du ä ju (kollar upp på mig) alldeles knallröd!
Gapskratt
Madde

Middag med sofia på Reggev ikväll!

Madde

Jag ska bli nunna

Ska snart åka och träna för tredje gången den här veckan, börjar kännas bra det här. Ikväll ska jag käka hommus med min andra halva Sofia, det blir underbart. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne. PÅ MPNDAG BÖRJAR SKOLAN OCH DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA! Bara så ni vet.


Madde


Förklaringen till hur största delen av alla kilar fungerar (förklaringen gjordes av en kille som fungerar likadant)

När de är på väg att gå och lägga sig funderar de på om de ska sitta hemma och onanera för sig själva eller om de ska ringa upp en brud och försöka få ur sin säd i henne.

Av min erfarenhet så verkar detta stämma. Tyvärr.
Madde

Jag cuttar

Ännu en jacuzzikväll igår, fast denna gång med Malin och Tess. Lyckades ta mig till gymmet idag (med träningsvärk!!!) och sen belönade jag mig med att köpa en kalender, träffa Sofia och ta hål i örat. Ikväll barnvakt, här ska det skrivas musik.
Mitt nyaste tillskott
Madde

Teared apart. Again.

Det var länge sen jag spenderade en kväll i mitt hem och bara tog det lugnt. Men idag har jag verkligen njutut av det, Jag har tagit mig tid att laga mat, spela gitarr, börja på en låt, slökolla på tv och till och med läsa. Det känns som ett plus att sen få sova i sin säng. Jag ser fram emot morgondagen så nu får det bli lite läsning och sen sussa.
Madde

fdjkJHFN

Igår rådde den mest brutala tjejkvällen någonsin. Jag, Amber och Sofia lagade gourmetmiddag, drack vin och badade jacuzzi med blinkande lampor. Det var väldigt mysigt, ni missade något.

Madde


Efter regn kommer sol

Sitter just nu och chillar galet i min lånade lägenhet. För nio dagar bor jag här med två balkonger, jacuzzi, en stor jävla tv och en katt, livet hade kunnat vara värre. Igår var vi hos Marius och sen i Vitan, det var mysigt. Jag, David och Sofia avslutade kvällen hos mig med falafel, pommes och pitabröd, underbart åter igen. Näe nu ska jag fortsätta med mitt chillande innan jag ska iväg och träffa Mark. Bye


Madde


over and out

Madde

Monoskons, kungsan, klockan 6

Ruskigt dålig uppdatering, jag vet men jag har varit värd det. Igår begav jag och Sofia oss till hummemora (?) efter en fik på söder och träffade lite folk från 1D+Meo. Vi satt i en fårhage, kollade ut över vattnet och drack öl, jag tror inte det finns många som har provat på den kombinationen. Men vi hde väligt trevlig. Idag spelar Monoskons på ung 08, stora scenen klokan 6, be there!
Madde

Ett hål i huvudet

Jag tycks varje gång glömma bort att några glas vin kan få en att få huvudvärk dagen efter ÄVEN om man inte varit full. Så nu ligger jag med ett dunkande huvud och kollar en en gång ut över havet. Snart är det den efterlängtade frukosten och eftrsom vädret inte är vad det uttalat sig att vara så blir det nog sopping i Visby idag. Hejhopp

Det är normala människor jag hänger med i alla fall

Madde


Djupvik

Jag hamnade i koma det första jag gjorde när jag anlände till Gotland men nu har jag vaknat och mår prima. Idag flyttade vi in på ett hotell i Djupvik så just nu ligger jag nyduschad i en ren säng med datorn i knät och utsikt över havet, det är inte fy skam. Om två timmar väntar middag, får se om jag överlever så länge. Hemma tisdag natt, det ska bli skönt.

Madde


Inception

Inception var bland de bästa filmerna jag har sett. Efter en kvart var jag kissnödig och jag hade sprungit på toa minst fyra gånger under den föreställningen OM det inte var så att den var så spännande att man inte kunda ta bort ögonen. Klart värd! SISTA DAGEN PÅ JOBBET! Kommer bli skänt att slippa det men jag kommer nog också sakna vissa men sånt är livet och det går vidare. Ikväll flyger jag till Gotland och jag planerar att dricka lite vin och sen hamna i koma fyra dagar framåt, det känns som det är vad jag behöver som recovery efter de h'r fem veckorna. Okej nu ska jag sluta babbla, hej hopp.


Madde


Men coolingar

Detta blir en fullspäckad dag. Klockan fyra kommer Sofia hit och när jag slutar ska vi käka middag. Efter det fika med Hampus och sen bio med Daniel, jo en ganska bra dag med andra ord. Jag  undrar om det är så att man blir lycklig av kaffe, jag börjar ana det.


Madde


Nej men titta

Träna med min mor igår, det kändes skönt att ha makten. Hon klarade dock inte av att känna sig underlägsen så när hon såg att jag la på mer vikt än henne var kommentaren " Du har tränat här längre, jag tror ändå att jag är starkare." Jaja, vi säger så. Idag kommer Sofia och hälsar på mig på jobbet, det blir mysigt, då ska jag lära henne hur man fyller på kaffemaskiner, häller 3 liter kaffesump över sig, sätter på diskmaskier och fyller på kopieringsmaskiner, jag tror hon kommer gilla det. Jag känner att den här bloggen har blivit väldigt mycket fokuserad på Sofia, men jag tänker inte sluta. Läs hennes otroligt bra blogg förresten http://snippaheterdet.blogg.se/ .


Madde


En skola

Om 19 dagar går jag upp klockan kvart över 6, åker till slussen, kliver på den smockfulla 401an och går sedan in i M7, åter igen. Jag tror det kommer vara en härlig känsla, att se Rytmus igen, att spana in alla nya ettor men när första lektionen börjar kommer informationen om när nästa prov är och att det är dags att börja hårdköra. Det är vad jag tror. Jag ser nästan fram emot att komma tillbaka, främst för att träffa alla, skolarbetet klarar jag mig utan.


Madde


I just don't know

Madde

Du kan göra vad som helst och ändå smälter jag

Gick upp kvart över 6, jobbade (var inne på facebook med andra ord), tränade, åkte iväg och umgicks, kom hem, klockan 1. Trots detta mår jag sjukt bra idag och är pigg som aldrig förr, unbelievable. Nu är det 4 dagar kvar på jobbet och det känns som en lättnad. Efter 4 veckor av tidiga mornar, tråkiga dagar och trötta kvällar känns det ganska lugnt att få sluta jobba och se pengarna komma in på kontot. Jag ska inte klaga.


Jag saknar min konstiga, synkade, galna, snygga, bästa, finaste och underbaraste ven.
Madde


Killar suger, om ni inte redan visste det

Madde

Everything i do

Vi hängde i Vitan igår och det blev en del folk, en bra lördagkväll om jag får säga det själv. Jag och sofia efterfestade sen hemma hos mig med facebook och pommes. Idag är en degdag framför världens sämsta och töntigaste film och ikväll kommer min familj hem. Mys
Madde

Sofia och madel, öl och pommes

Madde

RSS 2.0