Ett fest

Madde

Taggad taggad taggad på helg!

Madde

Drive

Ikväll blir det mysiga människor hemma hos mig, det ska bli härligt att träffa 1D igen.


Madde


Jag tycker trots allt om när det regnar

Idag har jag
*varit inne alldeles för mycket på facebook
*fikat med sofia
*insett att hösten är på väg
Madde

In a happyland

Jag är så otroligt glad idag! Det spelar inte någon rollatt vädret är piss, jag har roligt på mitt jobb och ska träffa Sofia sen. Underbart!


Madde


Det är dags att sova, ensam för första gången på länge

Madde

Jag blir galen

Jag tror jag fått någon sorts Sofia-sjuka. Saknar henne efter att jag inte träffat henne på 10 minuter och njuter konstant när jag är med henne. Men jag tror att det kan vara något bra.

Saker är inte alltid som de ser ut..
Madde


Jag älskar att bo själv och äga en balkong

Madde

Jag lovar, det är helt lugnt att du kommer hem nu. Helst just precis nu.


Madde


Ljuger du för mig sofia? jag vet att du ljuger!

Träffade Hampa för första gången på en vecka eftersom den saten har varit i Kroatien, det var mysigt. Sen begav jag, Amber och Sofia oss hem till ig, eller snarare min balkon. Vi saknade några pojkar, dränkte våra sorger och skrattade. Sen fick jag sova bredvid Sofia, det är skönt att ha någon att andas i takt med.


Madde

This is the new shit, can you dig it?

Hällt i mig alldeles för mång koppar kaffe med tanke på att jag jobbar som receptionist och borde sitta lugnt bakom disken med ett leende till alla som kommer in och säga ett mjukt "hej". Det funkar inte med 5 koppar kaffe i kroppen! Men glad är jag, så otroligt glad. Ska strax avsluta mitt jobb, åka iväg och käka middag med Hampus och sen hänga galet hemma hos mig med Sofia, hur underbart låter inte det? Någon gång under den tiden ska jag också dagdrömma lite.


Madde


Wish right now

Jag sitter på jobbet och sprudlar av glädje, det är första gången jag upplever den kombinationen. Jag är utvilad till 100% och är allmänt nöjd med livet. Nu ska denna blogg bli en glad blogg framöver!

Madde


Lovegame

Jag hatar spelet. Spelet i kärlek. Man ska aldrig vara för på för då förlorar den andra intresset, det är jobbigt men jag vet att jag själv är likadan. Allt hade bara varit så mycket lättare om man bara kunde visa de känslorna man ar och slippa spela ett onödvändigt spel. Jag hatar det. Men nu får man ta det som det är och därför ska jag förska hålla mig i tyglarna, inte vara för på. Inte vara för på.
Madde

Hur kan livet ta en så snabb vändning?

De har rätt, efter regn kommer solsken.
Madde

Jag är så glad


Madde

När fjärilarna flyger

Torsdagen blev faktiskt en fantastisk kväll. Vi firade Linnea genom ett chill party med sköna människor utan några krav. Morgonen efter dominerade dock huvudvärken så jag kunde inte gå till jobbet men det betydde tre dagar ledigt istället för två. Nu sitter jag på landet, utvilad för första gången på 4 veckor, och väntar på ugnspannkaka. Ibland är det skönt att bli omhändertagen och inte behöva göra något speciellt, även om jag saknar vissa människor väldigt mycket.


Madde

Saker kan vändas snabbt

Igår tränade jag för första gången på x antal månader och det var så jävla skönt! Jag kände mig som en ny människa när jag vandrade (observera ordet) hem. Sen firade jag med hamburgare... Mös med Amanda och Amber på kvällen framför Mad Men med apelsinjuice, den där Amber asså. Ikväll blir det födelsedagsfest för Linnea hemma hos Sofia. Hello grill och 3,5or.


Detta må se ut som en festival men nej.
Madde


Varför?

Just nu vill jag krypa upp i mammas famn som ett barn och bli klappad på huvudet och höra den snälla omtänksamma rösten som säger "allting kommer att lösa sig gumman". Men så är det inte och så kommer det inte vara. Jag tänker gräva huvudet i sanden istället för jag orkar verkligen inte mer nu.

Madde


Jag ville bara att ni alla skulle få njuta lite av denna vackra kvinna


Madde

Glädjens dag

Detta var den bästa morgonen på länge. När jag hade vaknat fick jag ett sms av min far där det stod "Du är mitt bästa". En sån liten sak för dagen bra för mig.


Madde


Som om ingenting

Ja det blev en sån kväll. SIttandes på balkongen med kuddar och filtar runtomkring oss och degandes i soffan framför en dålig film. Jag är glad att han är hemma igen, min vän Fredrik Mark. Just nu ligger han själv hemma hos mig och gosar med sig själv i sängen medan jag sitter på jobbet med en kopp laffe i handen och kämpar mot sömen, jag vet inte om jag kan påstå att livet är rättvis men härligt är det.


Nu kännr jag mig lite smått lycklig igen
Madde


Tillbaka i livet

En underbar helg i Halmstad, det var precis vad jag behövde. Nu är jag hemma igen och väntar på Mark som jag int träffat på 2 veckor! En lycklig människa är vad jag är! Jag har laddat upp med 5 böcker så nu kanske jag kan klara av mitt jobb lite bättre. Mitt liv börjar kännas lite enklare nu.

Madde


Ni kommer inte höra av mig under helgen för jag ska hänga fett med min familj!


Madde

Det är överkomligt

Sista dagen på jobbet för den här veckan, det känns som en otrolig lättnad även om jag börjar trivas lite bättre nu. Ikväll åker jag till Halmstad, har aldrig varit så glad över det som denna gång, det kommer bli fucking amazing. Det här veckan avslutas också med att alla mina arvikavänner kommer hem, vilket gör att det kanske inte blir dötråkigt att åka hem igen på söndag och jobba. Livet börjar se lite ljusare ut nu!

Jag saknar dig min fränd
Madde

22:30 ikväll spelar min gud på Arvika, jag är inte där men jag vet att det kommer bli ett magiskt ögonblick för många

Madde

Idag ska jag träffa min far, det gör mig lycklig


Madde


Idag fyller en viss Gustav Stockman år, jag tror att du kommer ha en av de bästa dagarna i ditt liv. Grattis!


Madde


Jag spenderar min kväll själv på balkongen och mår ganska bra av ensamheten

Madde

Jag saknar dig så att det gör ont


Jag vill att du ska ha det kul på Arvika men jag vill också ha dig här. Det känns konstigt att inte träffa dig varje dag, jag lider verkligen av det. Att sakna är riktigt jobbigt men jag försöker tänka på när du och jag sitter på min balkong om några dagar och du berättar om allt kul som har hänt, och då mår jag bra. Du är verkligen saknad
Madde

Bort

Det gör så ont just nu. Jag brukar vara bra på att hantera saker men tydligen så finns det en gräns där det inte går längre. Helst av allt skulle jag vilja åka ut till ett ställe utan människor och bara vara med min familj men det går inte. Jag har ett jobb att sköta vilket känns tugnt. Jag får helt enkelt sitta och tänka på allt jag komer kunna köpa om 4 veckor, det kanske hjälper. Att åka till Halmstad i helgen känns som en befrielse, bort brån Stockholm, bort från mitt vanliga liv.


Madde


Jag står inte ut med mig själv längre

Madde


Jag tycker det är dags att du kommer hem och tar hand om mig nu


Madde


Terapi

Okej, jag är allmänt dålig på att uppdatera trots att jag sitter vid datorn hela dagarna och inte har någonting att göra. De senaste dagarna har gått upp och ner, jag mår bra när jag är med människor men när jag är ensam kommer mitt dåliga samvete fram. Jag är glad att jag har vänner som alltid passar upp sina telefoner i alla fall, det hjälper så otroligt mycket, Det känns som att jag just nu går i terapi med mig själv. Jag har bott ensam i en vecka nu och av de sju kvällarna har jag sovit ensam fem vilket hör till ovanligheterna. Jag brukar ha svårt att bara vara med mig själv, jag tänker så att huvudet vill explodera och jag blir rastlös men det börjar kännas okej. Jag börjar gilla det och jag tror framförallt att det är bra för mig.



Madde


Ett liv som dalar upp och ner

Madde

Ganska glada tjejer

Vi har funnit dem. Vi firar. Jag och Sofia har glädjerop för oss konstant. För att göra denna kväll ännu bättre väntar det party, nirvana och robyn står på spellistan.
Madde

Allt går inte att ändra på


Varför lär man sig aldrig av sina misstag? Eller jag kanske ska säga varför lär JAG mig aldrig av MINA misstag? Jag lyckades en gång få en vän att fundera över att ta sitt liv. Jag har aldrig mått så dåligt som då och jag lovde mig själv att något liknande aldrig skulle hända igen. Aldrig. Hur kommer det sig då att jag nu, ett och ett halvt år senare, har gjort en liknande grej och inte vet hur jag ska ta mig ur det. Jag önskar att man kunde skylla allt på alkohol, men det går inte. Ibland blir jag bara trött på mig själv.

Madde


redo för en dags arbete

Madde

En funderare

Jag har ett jobb som jag tjänar grymt mycket pengar på, har mycket dödtid, får nervsammanbrott av, missar värmen och känner mig vuxen. Jag tror att det är ett bra jobb för mig. Det är också anledningen till att jag just nu, under arbetstid, skriver ett blogginlägg. Man får tid att fundera på livet, vilket jag tycker om men det skulle inte varit fel att sitta i en gungstol på gotland, men pappa och Charlotte i närheten, lite mat i knät och ett glas vin i högerhanden. Men får ta livet för vad det är, det kan inte alltid vara roligt. Jag trivs ändå väldigt bra med min tillvaro just nu. Bara så ni vet.
Madde


Underjordiska tunnlar

En skön dag full av jobb och umgänge. Jag älskar dessutom att vara ensam hemma, med ansvar kommer frihet. På fredag fekkar jag och Sofia galet, vi får se hur det slutar.
Madde

Vi hade det kult på festivalen

En vecka av supande, fet mat, stekande värme, sopplockning, haffande, irritation och fullständig lycka är något man bara kan uppleva på festival och jag är lycklig. Detta har varit en av de bästa veckorna i mitt liv. Vissa saker ´har varit piss men det mesta har varit helt underbart. Efter att ha sett Robyn och kultiration kände jag att jag är klar med mitt liv, jag tror inte att jag någonsin kommer uppleva en sådan stark lycka igen för det var underbart. Jag har också kommit närmare fina vänner och lärt känna människor som jag vill ha i mitt liv vilket är helt fucking amazing. Nej, nu måste jag trots allt jobba. Ha en dag

Madde


RSS 2.0