Jag kommer sakna dig

Madde

Peace and love

Om tio timmar är vi på väg. På väg till ett okönt ställe med okända människor och ett okänt liv men jag har mina kompanjoner Sofia och Linnéa med mig så jag känner mig ändå ganska säker. En vecka av frihet skulle jag kalla det och jag taggar. CAMP MYSHFUCK ANLÄNDER SNART TILL PEACE AND LOVE!
Madde

Det var en midsommar

Svenska midsommar. Jag ska sammanfatta min midsommarafton för er. Mycket alkohol, god mat, medelålders människor med på gränsen till dålig humor, båttur med champagne och ännu mer alkohol. Trots allt detta mår jag toppen idag. Jag ska inom en snar framtid dra mig inåt staden för att möta Linnéa och Sofia. Sen ska vi käka middag och sova hos mig eftersom vi åker till Peace and love i morgon! Jag tror det kommer bli en galen och underbar vecka men vi får se.

Madde


Finito

På något sätt känns det som att friheten kommer idag. Min första kväll ensam hemma ska jag först spendera med lite folk på någon plats med en grill i mitten. Sen ska jag och Mark promenera runt i gamla stan och söder under sommarnatten för att sen flyga hem till mig och förhoppningsvis prata hela natten. Det känns ganska bra trots att jag inte ska träffa min familj på 5 veckor.
Idag har jag och Fanny varit vid Lånholmen och solat, badat samt ätit jordgubbar med nutella, hon är en snäll människa den där Fanny. Mark besökte oss också för ett tag och jag tror att vi börjar låta som ett gammalt gift par, men jag ser det som något bra. Nu är det sista middagen som gället innan mitt liv som en ensam individ börjar.

Madde


Jag har separationsångest

I går insåg jag att sommaren innebär att folk åker bort. Ibland stannar många kvar men ibland försvinner de flesta. Den här gången är det jag som försvinner under en vecka men jag har ångest över alla jag inte kommer träffa. Under det senaste året har jag varit ifrån mina vänner från Rytmus max en vecka men nu kommer jag exempelvis inte träffa Amber på 2. Det gör ont redan. Fan det här blir en jobbig sommar.

Madde


Min katt sover med nosen vilandes på mina betyg. Tryggt.

Jag kom nyss på att min lillebror är en extremt cool kille. Jag avundas hans hår så länge jag slipper kamma det för det är en mardröm. Jag har nu spenderat ca 45 minuter på att borsta ut hans hår och sen luskamma det. Jag tycker klart att det är det snyggaste håret man kan ha men jag tackar och bugar för att jag slipper dessa helvetestvättar.
Detta var en väldigt bra dag. Jag mötte upp Malin på söder och vi spenderade lite tid i solen och shoppandes på götgatan. Sen kom en Amber i ren panik och hängde med oss, det var mysigt. Tillsist vandrade jag och Malin vidare för att möta upp vår gamla lärare för en fika med honom, Inez och August. En klart värd dag.
Madde

Bilder som talar för sig själa

Foton tagna av Ludde Sjölander
Madde

It's just the way i'm feeling, i'm not pretending

Det var en trevlig kväll i Vitan men mycket fint folk. Nu är det dags att mysa med en påse lantchips, film och skedning med Amanda. Sov gott
Madde

Jag älskar dig

Hej kära vänner. Underbar dag, inte sant? Jag började dagen men en joggingtur med August vilket var jobbigt men skönt. Jag tyckte det var en bra plan att jogga med ett hockeyproffs. Resten av dagen har först spenderats med Hampus och sedan SATC gänget. Nu ska jag mysa med Amanda Wallander och sen till Vitan med lite Rytmusmänniskor. Kärlek till folket
Madde

Fredrik Mark

Låt mig berätta om mannen i mitt liv som ikväll ställde in nattens festligheter för att vara med mig. Men det slutade inte gott. Moppen startade men sen valde den hans hem- och moppenycklar så han kunde inte starta den längre. Jag hade hoppats att jag skulle få njuta av en kväll vid vattnet med trevligt sällskap men moppen förstörde det. Nu sitter han ensam i sitt hem och tröstäter. Men han är en fin man ändå.
Madde

En midnattsdröm

En sen kvällspromenad, mitt i sommaren men bara sig själv som sällskap är underskattat. Idag har jag än en gång hängt med SATC gänget och jag tror att 95% av det vi pratar om är sex och killar, i både positiv och negativ form. Sedan har jag suttit och myst hos Inez framför systrar i jeans, jag är glad att jag har den kvinnan. Det var efter det jag insåg att kvällspromenader är vad min sommar kommer bestå av. 3 veckor ensam blir sammanlagt 21 kvällar att spendera under den klarblåa himlen vid midnatt.
Madde

Kärlek

Någonting jag har lite svårt att inse och acceptera är att vi inte styr över våra egna känslor. Förstår ni hur mycket enklare kärlek hade varit då? Så fort någon tyckte om en skulle man kunna tycka på någon magisk knapp som gjorde att man fattade tycke för varandra och på så sätt skulle man också kunna ha ett bra förhållande utan att springa iväg så fort den andra visade känslor. Jag är ett praktexempel på en människa som kan må piss över att man inte styr över sina känslor. Och får andra att må dåligt. Det är inte lätt att lära sig leva med sig själv men jag tror att jag har kommit en bit framåt, trots att jag tycks backa några steg ibland. Man får helt enkelt försöka förstå att kärlek faktiskt är en sinnessjukdom.
Madde

Robyn ft. Royksopp - None of them

Madde

Drägg så det räcker

Jag har nu spenderat 4 timmar i min säng halvsovandes, ätandes på pommes frites och skorpor och bara varit allmänt ofräsh men det känns okej. Jag ska spendera kvällen med fyra små barn under mina vingar vilket känns lite tungt men det löser sig. Allt löser sig. Eller?
Madde

Utan kontroll

Detta var den mest galna fest jag någonsin varit med om. 20 pers på en ö ute i Waxholm kan inte bli annat än galet. Vi hade det väldigt mysigt och har visat att vi är bekväma med varandra. Minst sagt. TV, mat, sömn och en dusch är vad som behövs just nu.
Madde

Nu drar en ganska taggad brud på 17 vårar

Madde

Detta fält måste fyllas i

Idag kommer bli en bra dag. 20 personer på en ganska tom ö med mat, sovsäckar, alkohol och badkläder och såklart skum humor. Det är synd att det regnar med det kommer bli en jävligt bra dag ändå. Älskar mitt liv

Snyggare tjejer är svåra att hitta

Madde


Let's have some fun at the discotek

Jag älskar Stockholm ganska brutalt mycket. Jag hatar bröllopet ganska mycket. Jag har spenderat en fin dag med Charlotte i solen och i affärer och sedan mött upp mina vänner för Salem al Fakirs spelning som var extremt bra, glad kille det där. I morgon bär det av till Eriks landställe, det kommer bli mysigt, spårat och helt underbart. Hoppas ni njuter lika mycket som jag av sommarlovet.

 

Madde


Nu bär det av för solning med Charlotte

Madde

Love

Jag vill ägna en tanke åt min fina vän som nu längre inte äger några halsmandlar. Jag lovar att ge dig en isglass. Eller två.

Madde

I'm learning the hard way

Madde

Mys

Igår spenderade jag en underbar dag men min vän Amanda Wallander, sen sprang jag iväg för en snabbfika med Mark, sen vidare till restaurang med min far och sen en fin kväll på skinnaviksberget med trevligt sällskap. Idag vandrade jag och sofia upp klockan tio för att möta upp resten av sex and the city gänget och äta frukost. Sen drog vi oss vidare till långholmen där vi åt jordgubbar och mös. Tillsist har jag, Inez och Victoria varit hemma hos mig och käkat middag. Ganska bra två dygn skulle jag säga. Jag har aldrig skrivit ett sånt tråkigt inlägg men det får duga.

Madde


But I'm not the girl you're taking home

Dessa shorts och jacka fyndade jag på second hand idag för 330 spänn.
Just nu har jag ganska tråkigt men jag har haft en riktigt mysig dag, jag älskar det faktum att jag kan hänga med folk från klassen utan att aldrig någonsin tröttna på hela bunten. Just nu är jag sugen på att hänga på ett berg med människor och bara umgås, jag har fått min dos av hemmet, det är dags för något nytt.
Madde

I keep dancing on my own

Jag upptäckte nyss att jag fortfarande har två hål i mina öron vilket känns ganska bra. Jag sitter och lyssnar på Robyns nya platta och funderar faktiskt på att fysiskt köpa den bara för att den är så bra. Är det någon som borde få pengar för det hon gör så är det Robyn. Jag ska snart åka iväg och träffa mina vackra kompisar Amanda, Sofia, Linnea och Amber, vilket inte kan bli annat än väldigt mysigt. Ha en bra dag
Madde

Inget är för lite

Jag blir trött på när folk inte kan nöja sig. Varje kväll behöver inte vara den bästa, man kan uppskatta att bara vara med fina människor utan att det måste vara något värt i det hela. Mina föräldrar har alltid sagt att jag ska vänta länge med att börja dricka för att det kommer bara bli värre saker för att man vill ha en större kick och jag börjar förstå dem. Allt kan inte alltid vara det roligaste, det krävs sköna, slappa kvällar för att man ska uppskatta de riktigt galna. Det kände jag att jag behövde säga klockan 1 på natten, så nu vet ni.

Madde


Studentmottagningar

Idag har jag besökt två studentmottagningar och det är verkligen inte roligt. Letar man efter ett ställe där torrheten dominerar ska man söka sig till en studentmottagning. Medelåldersmänniskor som drar tråkiga skämt och sedan skrattar åt dem samtidigt som själva studenten står och fakeskrattar lite vid sidan om för att inte ta all uppmärksamhet. Galet. Men det är gratis alkohol och jag gillar det. Jag sitter lite smått glad i hatten ute på landet i mjukiskläder med en gitarr, livet hade faktiskt kunna varit värre.
Madde

Här var det sommarlov

Ännu en underbar dag
Madde

Nu är det nya tag på gång!

Helvete, nu ska jag visa vart skåpet ska stå. Markiparki sitter här med Maddes laptop i Maddes rum i Maddes säng och tittar på när Adam kör SonicAdventures 2. Han är väldigt duktig! Idag har madelene mött mig på tvärbanan påväg till Alvik, vi hade idrottsdag. Madelene gjorde någonting tråkigt medan jag hade sjuuukt roligt! Åt glass och chillade som jag aldrig gjort förut någonsin. Nu sitter hon och pratar med far sin och ser allmän ut. Nu ska hon spela gitarr! Oj satan vilken ostämd gitarr, inte ens madde kunde få en ostämd gitarr att låta bra. DÅ ÄR DET ILLA! Näpp. nu ska det slappas som aldrig förut. ska försöka stämma hennes bra (?) gitarr också, WISH ME LUCK!

Robyn - Electric

Madde

Hemlös

Jag älskar dessa dagar när man bara sätter sig på ett ställe och umgås med folk. Idag var det idrottsdag, den spenderades med härligt folk och en del volleybollspel. Sedan tog vi oss till skinnaviksberget där vi hängde ännu mer och nu väntas mat. Jag måste tillägga att jag haft 3 bra dagar på rak, jag är stolt över mig själv. Jag tror att Fredrik kommer hit ikväll och hjälper mig med mina gitarrer, konstigt hur jag aldrig kan tröttna på den pojken.Jag gillart.
Ganska cool kille
Madde

En puma

Jag trodde att detta skulle bli den sämsta dagen i världshistorien men med mycket socker och lite sömn slutade den med ett antal timmars skrattanfall och en jävla massa magverk. I morgon idrottsdag, får se om det slutar med att jag blir nerknuffad för en skateboard-ramp eller inte...

Madde


AND THE SUN IS SHINING

Detta har varit en mysig och underbar dag. Jag hade en lektion och sen har jag tagit det lugnt med härliga människor. Ett tag på solsidan med klassen, pizza med mark och Sebastian och tillsist extremt SOFT häng med Sebastian. Och nu mat. Kan det bli mycket bättre? Idag är en bra dag
Madde

Folk försvinner

Folk försvinner, folk dör. Det är svårt att förstå att vilken dag som helst kan vara den sista. Nu har jag vandrat runt i timmar utan mål, jag kan inte förstå. Helt plötsligt känns vår existens så konstig, vi lever inte för dagen men vi vet ändå att livet kan ta slut vilken dag som helst.
Jag hoppas du har det bra där uppe. Vila i frid Ellinor Sundell
Madde

Hur lycklig får man vara?

Jag är glad för att
...det har varit fint väder
...Monoskons vann Teater Accent
...jag spenderade några underbara timmar med Max
...Fredrik Mark är min vän
...jag börjar 12.10 i morgon
Madde

Ett svävande moln

Det är dags att bli glad.
Det är dags att börja njuta.
Det är dags att börja tränga bort allt det dåliga-
Jag ska må bra.
Madde

Människor och jag

Jag tycker inte om att jag har så lätt för att älska människor för det medför att jag också har lätt för att hata människor. Det kan till och med vara samma person, mitt mellannamn är hatälskare och jag hatar det. Mitt humör styrs av människor, de dagar jag känner mig älskad har jag lyckorus, de dagar jag inte känner mig omtyckt eller inte har människor i min närhet blir jag deprimerad. Och jag hatar det. Det finns aldrig något mellanting. Jag älskar mitt liv eller jag hatar mitt liv. Hur ska detta sluta?

Madde


Mat

Det är otroligt att man kan äta, äta och äta och sen komma hem och få ett glädjerus för att mat hittar mat så man kan äta mer!
Madde

Wiho

Sista uppspelet avklarat! Detta var en underbar dag. Vaknade vid tio, gick upp och fixade en fet frukost som jag förtärde ute på balkongen. Sedan åkte jag till skolan och tog ett dopp innan första lektionen. Sedan x antal timmar ute i solen, uppspel, middag i hammarby sjöstad men en fin far och tillslut ribbåt till slussen. Hur många dagar om lovet ser ut så? Max 1.

Madde


Fler kvinnliga producenter till musikbranschen

Uppspelet gick skitbra och jag älskar alla de grabbarna och Amber. I morgon är det nästa uppspel, kommer nog bli asbra tror jag. Jag har kommit på att det är värdelöst att skriva låtar på piano för att det låter så himla mycket och min produktiva tid är på kvällarna. Med det sagt ska jag nu bli duktig på gitarr eller skaffa ett midikeyboard. Jag och Amber läste idag en artikel om kvinnliga musiker och producenter. I Sverige finns det tre expanderade musikproducenter vilket bara är helt brutalt dåligt. Men vi har nu bestämt oss för att jobba häcken av oss och utöka det till 5st. Ha det.

Madde


RSS 2.0