You are my reason to live


Madde

Call me a saint

Hemma hos padre igen. Lägenheten har blivit mysig och stämningen är än så länge bra, vi får se hur det ligger till om två veckor. Idag har jag fikat med Hampa, vi har suttit och pratat om livet, som vi alltid gör, det var mysigt. Nu väntar chevrémackor och film och kanske lite lite plugg. 
Madde

Självkänsla och livet

Jag har kommit in i en fas där jag älskar att gå i mjukiskläder och utan smink och jag känner mig inte ful. Vissa skulle kalla det att självkänslan har blivit bättre, andra skulle säga att de blivit snyggare, jag tror på det första. Självkänslan är en så stor del av en själv och om man inte är medveten om ens bra egenskaper är det svårt för andra att se dem också. Jag hade dålig självkänsla för några år sedan och för att må bättre tryckte jag ner andra, mitt offer blev framför allt Inez. Idag känner jag hur dumt det var eftersom jag fick henne att må dåligt och sänkte hennes självkänsla betydligt men jag tror på att man blir starkare av att inse sina misstag. Jag tror att det mesta ändrades när en nära vän till mig tog fram sidor ur mig som jag inte visste att jag hade. Min blyghet i princip försvann, jag blev mer spontan, jag vågade vara mig själv och visa vem jag egentligen är. Min nya tanke blev att det finns ingen anledning att försöka vara någon annan, om folk vill umgås med mig så ska de vara för att jag är den jag är, inte för att jag kan vara rolig när jag drar inövade skämt eller är en putinutt-tjej som är rädd för allt och behöver bli räddad av en kille. 
En annan viktig sak som jag har lärt mig är att allt löser sig. Problem skapas konstant och livet är inte tillräckligt långt för att man ska kunna gå och oroa sig hela tiden. Saker löser sig och även om det är jobbigt ett tag så går det över och man hittar alltid nya saker att leva för. Livet är faktiskt en gåva, även om det kan vara svårt att tro ibland.
Madde

Creep

Jag sitter just nu med en kille bredvid mig som spelar gitarr för mig. Jag vaknade också upp i natt med honom bredvid mig, jag tror att han hette Max. Och nu blänger han på mig. Vi ska snart börja dra oss mot Mariusk för lite chill. Så goodbye folks
Här har vi honom
Madde

Sexy bitch

Okej jag dog halvt igår och dör ännu mer idag av den värken som träningen delade med sig av men som tur är överlever jag. Ikväll kommer Inez, sebbe och max hit och myser, det ska bli skönt med en hemmakväll, känner att jag mer och mer börjar leva som en kvinna med man och barn men det är soft. Nu ska jag laga hamburgare för att gå in i hustrurollen ännu mer. pussilusk
Madde

The war of my live

Madde


Bacon och träning

Grannen verkar inte tycka om att jag har tappat bort min internetdosa och ibland lånar av honom/henne därav den dåliga uppdateringen. Ikväll ska jag iväg och träna med Malin så om jag inte skriver något imorgon beror det förmodligen på att jag ligger invalid i träningsvärk och inte kan ta mig någonstans, det återstår att se. Och imorgon är det fredag, det blir antingen spelning på kryptan eller barnvakt kombinerat med dubbeldejt men det beror på min madre. Nu ska jag fortsätta med baconet.
Madde

it's not my time

Madde


One tree hill

Jag hämtade min One Tree Hill box idag så denna dag som skulle gått åt till plugg, gick istället åt One Tree Hill. Kalla mig tönt för att jag kollar på det men denna serie är den bästa som sänts genom tiderna och som vanligt är smaken som baken. Lycka är att veta att man har 23 avsnitt framför sig, det negativa är ångesten efter varje avnitt, att man nu har ett avsnitt mindre. Men detta får jag leva med. Även fast det är lite, lite synd om mig. Nope. nu är det back to business, undra vad det kan vara..
Madde

Emergenza

Kryptan igår var trevligt. Ganska tidigt drog vi hem till max och sov. Dagen har spenderats åt att mysa, äta och film, underbart! kom precis hem från Emergenza där Factory Brains spelade och självklart kom de 1a! Det känns bra. På något sätt blir jag stolt över dem när jag står där nedanför scenen och ser dem köra järnet. Kan bero på att vi går på samma skola, kan också bero på att de är mina vänner. Fina pojkar i vilket fall som helst. Tror att det är dags att sussa nu, att sova med världens underbaraste människa är extremt mysigt men ger inte överdriver mycket sömn. Natti
Madde

Frisyr

Okej nu till lite intressant fakta... Jag har kommit på mig själv med att alltid gå i samma frisyr. Kan bero på min härliga utväxt och alldeles för långa lugg men ändå det är tråkigt. Men vad är bäst, att ha samma sak varje dag som man trivs i eller variera sig men då inte vara garanterad att man klarar hela dagen utan att känna sig riktigt-jävla-ful? Bra fråga. Ni förstår ju själva exakt hur roligt jag har just nu. Det var i alla fall en tankeställare till er.

Självklart är det denna frisyr jag menar
Madde

I miss you every second

Just nu "jobbar" jag genom att sitta i min lägenhet och spela gitarr. Jag är tydligen på standby vilket innebär att jag kanske får sitta här hela kvällen och tråka eller slita som en fähund uppe på kontoret. Jag hoppas på det förstnämnda. I vilket fall som helst ska jag vidare till Kryptan lite senare och sen hem till Max. OCH JAG KOMMER TRÄFFA VICTORIA OCKSÅ! Livet är allt underbart. Nu är det back to songwriting.
Madde

Today

Madde

Massage

Massage ska inte underskattas. Jag var hos en massageterapeft (coolt ord) idag för att min rygg verkar gilla att dra till sig knutar. DET VAR DET ONDASTE JAG VARIT MED OM men har aldrig mått så bra som efter. Att trycka på en punkt man har sjukt ont i är tortyr och det var precis det jag blev utsatt för i en hel timme! Mina tankar gick konstant: Inte skrika, slappna av, inte skriiiiiika, slappna av! Men bra mår jag. 
Madde

Maximalt

Madde

du är fin

Madde

Inez gara inez gara inez gara

Inez Gara har varit här och myst. Det blev brända köttbullar som uppskattades mer av vissa än andra. Sen gick jag på promenad men Elin, en exotisk kväll i Axelsberg. Nu ska jag läsa min j***a engelskabok och prata med min älskling. Kärlek till världen
Madde

Come on baby

Madde

Hamburgare och max..

Det finns en jobbig grej med att ha en pojkvän med namnet Max. Man kan inte prata om hamburgerrestaurangen Max utan att alla höjer på ögonbrynet och ler lite skumt. ex: "Jag är så jävla sugen på Max!"Då kollar folk först lite konstigt och tänker: varför skriker hon ut det på lektionen? och sedan brister de ut i skratt. Kul att man kan underhålla andra. Annars finns det inte så mycket att negga ner på, jag har det ganska underbart. Känslan av att flyga på moln är fantastisk och jag planerar att stanna där ett tag framöver. Jag vill att Max ska vara här men eftersom han är en gitarrgeek så går han på sånadär töntiga gitarrlektioner, fatta vilket jobbigt liv jag har. Och nu är jag uttråkad vilket är anledningen till att jag pladdrar på som en galning. Nu räcker det. Peace, love and understanding.
Madde

Skola

Madde

Du är saknad

Rytmusfesten var AWESOME. Mycket trevligt och onyktert folk ramlade runt och var glada, musiken var på högsta volym, golvet dunkade, det var med andra ord fest. Efter åkte jag och Max hem till mig och sov, det var mysigt värre. 
Nu sitter jag och kämpar med min engelska bok och jag måste säga att jag är ganska stolt över att ha läst 50 sidor idag. Mer läsning på g nu och jag saknar min bästa vän Malin, jobbigt att man alltid ska behöva sakna någon. Men bättre det än att inte ha någon att sakna alls, det gäller att se på saker positivt. Allt för mig
Madde

Party lika a rockstar

Släpa, bära, gå och åka är det min dag har kretsat runt. Med andra ord IKEA. Jobbigt men duktigt och det är ju det allt handlar om...? Nu är det Rytmus-fest på g. Jag och Linnea taggar!
Madde

Min fina pojkvän som jag vill skryta lite om

Madde

Det borde inte, men det gör så jävla ont. Hoppas du är nöjd.

Godnatt
Madde

Snabba cash

Skolan, fika, Malin och sen SNABBA CASH. Den rekommenderar jag, sjukt bra film. Och jag tackar Fanny som handade over biljetten till min famn.
Madde

Underbara människor

Efter det förra inlägget kände jag att det blev lite för mycket negativ anda och därför vill jag förklara för er att det finns så otroligt underbara människor också. Den är så himla lätt att glömma bort alla människor man har runt omkring sig som faktiskt finns där för en och som gör en glad under ens jobbigaste dagar. Jag känner väldigt många människor som är så och det är något jag uppskattar väldigt mycket. Det vore onödigt att räkna upp alla namn men jag tror ni vet vilka ni är. Och till er vill jag säga tack. Nu börjar detta låta som ett självmordsbrev så därför tänker jag sluta nu. Tack och hej.
Madde

Det värmer

Senast igår fick jag höra att det finns folk som tror att jag försöker plocka poäng i att "haffa" killar och också att jag har stämpeln som en player. Detta förstår jag inte. Det är inte alla som hittar någon de kan ha ett förhållande med under en längre period och jag är en av dem. Kärlek är svårt. Jag tycker att det alltid är bättre att chansa och lära sig något av varje gång tills man hittar någon som man verkligen blir kär i än att vänta på "den rätte" för hur ska du då veta vad du gillar? Det jag menar är att jag tycker varken att det är rätt eller fel att gå runt från kille till kille, det är upp till en själv, men låt folk bestämma det själva. Man kan inte stämpla en person som player om man inte vet att den personen bara är ute efter att ha sex med så många som möjligt, och jag är verkligen inte en av dem. Och snacka inte så jävla mycket skit, it's none of your business.
Madde

This is something good

Jag vet vad ni alla tänker. DÅLIG UPPDATERING; jag vet. Men jag kan försvara mig med att jag inte ens har varit inne på facebook de senaste dagarna och då, gott folk, är det allvarligt. Gårdagen spenderade jag i alla fall hos kalle. Det var lite mysigt folk där och jävligt chill, att somna klockan sju i morse har dock satt sina spår, men det var det värt. Idag är jag helt körd i hividet men jag ska försöka promenera bort till götgatan lite senare och fika med mina fina rytmus-flickor. Men först sova. God eftermiddag

Madde

What to say?

Vad är föräldrars problem? Min pappa trycker alltid så mycket på att jag ska vara ärlig mot honom, för det lönar sig. Men hur kommer det sig då att jag sitter i mitt rum, kollar på paradise hotel, surar och vägrar prata med honom när jag valde att vara ärlig? Det är inte logiskt. SLUTA SÄGA EMOT DIG SJÄLV. Och jag har dessutom två andra saker som tynger mig. 1. Jag har bråkat med en av mina närmsta vänner. 2. Det finns en person som jag verkligen vill ha bredvid mig just nu men som inte är här. Men imorgon får bli en bra dag, då ska jag inte vara i närheten av mitt hem. Snipp snapp snut, så var sagan slut.
Ett finger tillägnat dig
Madde

Sammanfattning 2009

Och nej, jag har egentligen inget liv.
Madde

Honeypie

Idag blev en Amanda-Wallander-dag med "John Tucker Mus Die" och glass. Mysigt var det. Sedan café 60 med härliga människor(rytmus) och nu film, dator och chevrémackor, med andra ord en typsikt bra lovdag. Imorgon ska jag fika och shoppa i musikaffärer med Hampus, det lär ju bli bra. Tillbaka till filmen
Madde

Löv

Nu ska jag springa iväg till Amanda och krama sönder henne.
Madde

skola?

Jag saknar skolan sjukt mycket samtidigt som jag inte gör det. Träffa alla på rasterna, slöa i sofforna, sitta och jama i en korridor, sitta och jobba med ett roligt projekt i studion, allt detta är sånt som förgyller vardagen. Men sen har vi ju då den andra delen, lektioner och läxor, dom klarar jag mig utan. Därför försöker jag njuta av mitt lov i alla fall och banka in mitt huvud att det faktiskt är ganska skönt att man kan sova till 1 på morgnarna om man känner för det. För att fira detta ska jag facebooknörda!


Madde

Ny klocka

Tillbaka från strängnäs med lite nytt till garderoben och en klocka! Nu ska jag iväg och träffa Max, Kalle och Patrik. Have a nice evening
Madde

SÅ var det ett nytt år..

Ett nytt år. Ett nytt år för mig betyder både ångest och lättnad. Ångest för alla krav jag ställer på mig själv men också mycket lättnad över att man kan släppa vissa saker som tidigare varit svårt. Dessa saker är de jag lärt mig av det här året:
1. Bli inte avundsjuk, det är bara jobbigt för dig själv.
2. Låt bli andras pojkvänner (och på-g-killar)
3. Svik inte dina vänner, hjälp dem upp istället.
4. Tro inte på alla rykten du hör.
Mina nyårslöften? Att hålla alla de saker jag rabblat upp och lite till. Och en viktig punkt, jag ska inte låta mina känslor dra ner mig så mycket som det gjort innan. Och inte vara så jäva beroende av andra. Jag kanske ska ta upp det bästa som har hänt mig det här året. Den var svår men jag får nog säga Rytmus. Med tanke på hur mycket härliga männsikor jag har träffat och hur jävla skönt det är att längta till skolan så tar det priset som det bästa. Och detta är min underbara klass. Tack för mig


Madde


sliten

Nyårsafton var awesome. Vi var lite folk hemma hos Kalle och chillade innan vi drog in till slussen och firade tolvslaget. En underbar nyårafton med ett underbart folk, jävligt mycket kärlek till dom. Nu ska jag snart dra mig vidare till landet och fira lilljul och vila. Ha en gött
Madde

RSS 2.0