Krigshjälte

Hela helgen har jag legat ute på landet och tyckt synd om mig själv för att jag haft en dos av vinterkräksjukan men när vi gick av tåget i centralen ändrades min syn. När min far och jag gick på vägen mot rulltrapporna såg vi båda i ögonvrån en man som satt i rullstol som inte kom ut genom dörrarna. Min pappa, som är väldigt omtänksam, gick in och frågade om han behövde hjälp. Han tackade ja och jag insåg ganska snabbt att det var inte bara rullstolen han behövde tänka på utan också två resväskor han hade med sig, inte så konstigt att han inte kunde ta sig någonstans. Pappa hjälpte honom till Arlanda Express och på vägen berättade han att han skulle till Irak och anledningen till att han satt i rullstol var att han var krigsinvalid. När min far lämnade honom vid tåget hade mannen gett honom en lång kram. Mitt hjärta brast när jag fick höra det här och jag får tårar i ögonen bara av att tänka på det. En så otroligt stark människa som vågar ge sig ut och ta sig ända till Arlanda själv i en rullstol och med två resväskor. Jag beundrar den mannen och en sådan här sak får mig att inse att jag har det väldigt bra och en vinterkräksjuka klara vi svenskar faktiskt av.
Madde

saknanden

Jaha, då var klockan redan 5 och vad har jag hunnit med? Spelat en match, duschat, ätit. Dessutom saknat mina tre vänner, som åker idag och lämnar mig kvar i storstaden, hur ska jag klara en hel vecka. Jag får helt enkelt bita mig i stortårna när jag blir ledsen, eller som johanna sa "Du får kolla på bilder, då känns allt mer verkligt".

Inte nog med saknande, det finns ett gäng tjejer, som gjort mig till den jag är, mina "ks-tjejer" . Vi har gått igenom mycket tillsammans, många otroligt roliga och minnesvärda händelser, som jag bär med mig. Nu förtiden hinner vi inte ses så ofta, vilket är väldigt tråkigt. Eftersom dessa tjejer gör mig glad och lycklig. Men vi ska ses imorgon, och jag längar som en galen elefant!



Nu är det mat igen som gäller. Fånga dagen. Malin


drick mjölk

Dricker litevis med vatten just nu, tror att jag är uttorkad. Ibland är vatten otroligt gott, men vissa dagar hoppar jag helst över den drycken. För sanningen är den, det finns ingenting som är godare än mjölk, världens bästa dryck. Det är heller inte ett minus att man får starka ben, och allt det där, tummen upp för mjölken! Annars ska jag snart dra på träningen, empatiserar lite med mig själv, eftersom jag har spelat skol dm idag och är tröttare än tröttast. Men vad gör man inte för ett underbart lag och en älskad sport...

Äntligen är tiden inne, bjussar på första, kanske den sista, dagen outfit ....




Min kompanjon åker till Stängnäs idag, viss kommer vi att sakna henne?  självklart !

Fånga dagen. Malin


irriterad

Är tvungen att ta upp en sak som har irriterat mig idag, varför tjänar kvinnor mindre än män? Det är fasiken orimligt och diskriminerande. En lön borde inte få bygga på vilken kön man är, utan hur mycket man kan inom sitt område. Om jag var Fredrik Reinfeldt, skulle jag ändra det här omgående, eftersom det bara diskriminerar kvinnornas rätt i samhället. Jag hoppas att det är några som känner som jag.



Vad gör jag just nu, jo pratar i telefon och målar mina naglar.

Fånga dagen.
Malin


skräck

Min abstinens är borta, har nämligen tränat, 2 gånger, för första gången på 2 veckor. Jag är en lycklig människa!


    
                               


Sitter just nu själv i min källare, pappa sover hos sin flickvän och jag är rädd. Alla har vi varit rädda för spöken och andra fantasifigurer på kvällarna, det är normalt. Jag kollade alltid under sängen innan jag skulle gå och lägga mig, bara för att vara säker på att Spöket-Laban inte somnat där under. Spöket-Laban var läskig. Jag går inte fortfarande runt och är rädd dagligen, men uppriktigt sagt, jag gillar inte att gå och lägga mig i ett tomt hus. Det är kusligt med alla konstiga ljud, men jag får växa upp, det här går bra. Men jag kommer nog rutinerat kolla under sängen även denna kväll.

Fånga dagen.
Malin 


VARNING! DETTA ÄR ETT KLAGO-INLÄGG!

JAG HAR ONT! Och ja, jag vet att jag gnäller hela tiden och nej, jag kommer inte sluta med det. I morse skulle jag ta mig neråt för Marius trappa men trappan ville inte som mig. Detta resulterade i att jag ramlade på första trappteget och åkte ner 6 steg till vilket inte var det skönaste jag varit med om. Nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv för att det gör så ont och bara blir värre och värre. Lite sympati skulle inte sitta fel
Madde

Rytmusabstinenen börjar i tårna

Nu börjar Rytmus-abstinensen komma. Jag ahr varit hemma i 2 dagar och pallar helt enkelt inte trycket. Men imorgon är glädjens dag och jag tror att det till och med kan vara roligt att gå till skolan trots att det är döds-trion och spanska som står på schemat.
Twister är underskattat
Madde

I'm hot you're not

På tal om Malins förra inlägg med komplex. Vi tänker alldeles för ofta på hur bra alla andra ser ut och hur gärna vi skulle vilja se ut som dem. Men tänk alla som tänker så om dig. Det hjälper faktiskt att tänka så. Jag och Malin fick en gång varsin sån tröja som på bilden, där det står "I'm hot you're not" och den är extrem men ändå. Sluta tryck ner er själva, alla har sin fina sidor.
Madde

komplex

Jag kommer på mig själv ofta med att inte le, även fast jag är världens gladaste person, vilket är väldigt synd. Allting beror på mitt komplex, jag har nämligen en glugg, som jag absolut inte trivs med. Alla har komplex, men oftast är det bara man själv som ser dem. Det är tragiskt, att man skäms för vissa delar av en själv, delar som faktiskt skapar jag:et. Därför ska jag börja le utan hämningar, jag har ingen att skämmas över, gluggen tillhör mig, gluggen är jag. Även om jag trivs med det eller inte.






Fånga dagen. Malin


Min syster är galen

Jag håller just nu på att utöva någon sorts kittlingslek med min syrra. Det konstiga är att det det är jag som sitter och skriker nej medan hon kittlar och fnittrar som ett as. nu måste jag försvara mig
Madde

kalla fötter

Hemma nu, sitter och äter mat framför datorn, inte bra. Måsta bara säga att jag är galet sur på min dörr, nör jag skulle öppna den, gick det inte. Jag försökte i 20 minuter, mina tår frös ihjäl och jag var galet nära att börja gråta. Menmen, tillslut lyckades jag i alla fall. Bra tjej den där Malin... Nu är det dags för dagens plugg, wish me luck!



Kom på en annan sak, som jag och en kär vän diskuterade på bussen idag, dissen för surisar. Den negativa energin sprider sig till alla och det skapar en dlig stämning, tummmen ner för det alltså.

fånga dagen. Malin


Pain in the arsle

Det känns ovärt att vara hemma bara för att SL inte fungerar men mitt andra alternativ var att gå i 45 min och sen ta tunnelbanan och sen bussen och det kändes heller inte så värt. Men vad ska jag göra hemma hela dagen? Det måste bli en del plugg men jag lär ju springa runt som en galning efter ett tag. JAG HATAR SL!
Madde

Malin & Tankeställare & SL

Malin är allt bra hon. Jag är stolt över henne och jag älskar henne ända tills hon ger mig mördarblickar och näst intill dödar mig på gymmet, men det blir inte förrän på onsdag, så jag kan vara lugn. 
*
Här kommer en tankeställare: Hur kommer det sig att man passar ihop med vissa människor men inte med andra? Vissa människor kan man babbla på tillsammans med medan andra blir det bara pinsam tystnad hela tiden. Det är skumt. För det är ju ofta så att man pratar lika mycket fast med vissa personer funkar det bara bättre än med andra. Och det behöver heller inte ha att göra med att man har saker gemensamt. Om det är någon som kommer på svaret kan ni gärna på skicka en duva till mig med svaret för det tar död på mig att jag inte kan lösa den här gåtan. 
*
Jag måste också lägga till att jag, som alla andra, hatar SL. I morse tillbringade jag 40min i väntan på bussen och nu på kvällen stod jag i 1 timma och 40 min och väntade. Det slutade med att mamma fick lämna maten på spisen, slänga in en unge i bilen och ge sig ut på isen. Jag hoppas SL mår dåligt.
Madde

chiil out a second


(just nu läser jag den sista sommaren, grymt bra bok)

Steg 1 till avslappning:
Vi alla stressar dagligen, skyndar överallt. Jag tror många håller med mig, var tar vilan vägen i den hektiska vardagen. Personligen, har jag jag knappt tid att äta mat. Alla som känner mig vet att jag är en totalt stressad person, oftast i onödan, eller rättare sagt, alltid i onödan. Därför är mitt första heta tips till en mer avslappnad vardag, att läsa. Med en bok glömmer du vardagen för ett tag, du tar dig tiden till att slappna av, en tid vi alla behöver.


abstinens besvär

Att gå runt i en dag, utan att få träna, när man känner sig helt frisk och det enda benen vill göra är att springa, det kallar jag totyr. Mina abstinens besvär grundar sig på att jag vill träna, jga måste träna, jag håller på att bli galen. Men det finns ett litet problem, jag får inte träna, pågrund av ett litet pencelin. Jag undrar vad gud vill utsätt mig för? Men å andra sidan, är det bara att hålla ut, bara 2 dagar kavr, sedan kan jag göra mig av med all energi. Fan vad jag ska träna och madden ska med, det är lycka. Men kanske smiter ner på min träning idag trots allt, man måste vara lite busg ibland.




Fånga dagen. Malin


veckans uppskattning



Vi bordee fråga oss själva oftare varför vi inte spenderar med tid med våran nära och kära familj?
Jag tror många upplever samma känsla som jag, i hemmet är vi ofta irriterade eller små sura på någon, utan en egentlig anledning. På den senare tiden har jag varit otrolig tjurig och det har gått ut över hela min familj, vilket absolut inte är meningen, utan det bara blir så. Vi alla borde ta en funderare på om våran negativa energi verkligen måset gå ut över våra familjemedlemmar. Idag har jag spenaderat hela dag med min far, och min fantastiska låtsas mamma. Dem är underbara, otroligt omtänksamma och alltid glada. Därför går veckans uppskattning till dessa två varelser. Mitt tips till alla sär ute, tänk på vilka ni har där hemma och gör något omtänksamt, för det är familjen som kommer följa med dig på livets väg.

Fånga dagen. Malin


alla älskar vi överraskningar

Jag skulle vara en duktig flicka idag, gick upp tidigare än vanligt, bara för att kunna åka hem och börja plugga. Men när det senare visar sig att hela sl är totalt fuckat och ur funktion, så känns det så otroligt värdelöst. Det hela slutade med en timmes vandring i snö kaoset, från hägerstensåsen och hem. Jag tycker synd om hela svenska folket, en resväg som vanligtvis ska ta 20 minuter, får inte ta 2 timmer. Jag funderar stark på att kolla upp mina sl skyldigheter. Med allt mitt hat till sl, ska jag nu sätta på mig mina favorit sockor och dricka mitt chai te som väntar på mig uppe i köket.



fånga dagen. Malin


så här pigga var jag och linnea på cafét efter övernattningen

Madde

Grattis Elin ivarsson!

Idag fyller min bardomsvän Elin år. Stort grattis till dig!
Madde

I think you're crazy

Jag vet att vi alla är lika chockade över att Malin har lyckats pallra sig in på blogg.se. Jag kan dock inte lova att hon kommer fortsätta med det men det var ju kul så länge det varade...Vi såg universums sämsta film igår. Efter att ha stått i videobutiken i en halvtimme blev det tillslut "Young, single and angry". SE INTE DEN! Nu är det matematik på g.
Madde

tiden är inne

Rastlöshet och energiöverflöd. Energiöverflöd och rastlöshet, två starka anledningar till varför jag ska börja blogga igen. Jag hoppas att hela Sverige reser sig upp och apploderar, annars blir jag aningen besviken. För att sätta extra krydda på morgondagen är det förmodligen bäst att jag somnar snart. 
erövra världen. Malin 

sleepie head

När man sitter i badet och äter frukost klockan halv 5 på eftermiddagen är det något fel. Som sagt, övernattning på Rytmus. Den slutade utan sömn, med trevligt folk, jävligt mycket onödigt ätande och sjukt bra filmer. En värd kväll. Dock inte lika kul när jag satt och nickade till på ett café och utanför H&M, men vad kan man förvänta sig av en Madel som varit vaken 30 timmar? Inte mycket. Jag ber om ursäkt till alla de som fick smaka på min irriterade sida, det berodde på sömn. Ikväll ska jag vara med mina två älskade vid namnen Malin och Max. Sleep well
Madde

jag är ett drägg och umgås med ett berg av mat



L o v e l e t t e r

Övernattning på Rytmus i morgon, jag är taggad. Eller jag taggar, eller något i den stilen i alla fall. Det kommer nog bli jävligt mysigt, finns dock en risk för viss incest, men det hör inte till ovanligheterna när det gäller Rytmus. Det kan bli intressant helt enkelt. Godis vore inte fel. Inte One tree heller. Det får bli så. Hej. Då.
Madde

This is one of my lifesavers

Madde

Just dance

Bli full, inte tänka på vad jag gör, dansa galet och bara försvinna från det realistiska ett tag, det skulle jag behöva. Men duktig flicka som jag är gör jag inte det en onsdagskväll. Boring.
Madde

min och Malins konversation

Malin: - Bähh jag är ett får!
Jag: -Du är galen
Malin: -Gaaah jag är en giraff
Jag: Gå och lägg dig
Malin: -Ring mig imorgon och var ett djur!
Jag: .....
En dag efter...
Jag: -AAAAAA jag är en galen varg!
Malin: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
En dag senare...
Jag: -PIP, jag är en mus!
Malin: -Voff jag är en hund! Puss
Jag: -Mjau jag är en katt som jagar dig!
Malin: - Muu jag är en ko, som käkar gräs som en galning, en galen ko
Jag: -En skrikande älg?
Malin: -Nej en älg med två ben
Jag: -Jaha men varför sa du inte det direkt då?!
Malin: -Precis
VARNING! Malin har varit isolerad från civilisationen i ett antal dagar vilket är förklaringen till detta beteende. Hon smittar dock.
Jag vet inte varför jag sitter och skriver sånt här för jag har spanskaprov imorgon. Hoppas in andra har ett bra liv.
Madde

Valentine

Har varit och fikat med min pojke idag, fick med mig mycket kärlek och en 111m lång ros, underbart! I'm in love, just like in a fairytale (eller hur var det?). Bara för att han är så gullig tänkte jag dela med mig av hans utseende.
Madde

En månad

Jag blev precis lämnad i min extremt stora och ensamma säng av Max, livet är tråkigt ibland. Vi har i alla fall lagat och käkat middag eftersom det, tro det eller ej, har gått en månad sen vi blev tillsammans. Det var mysigt som in i gatan(skatan?) men nu sitter jag är själv, uttråkad och trött. Igår var vi hos Patrik på fest, det var riktigt roligt, trots att jag kände ungefär 4 st av 40(vilket motsvarar 10% om ni ville veta) men det var värt och det var riktigt drag. Nu ska jag sussa. 
Ungefär såhär kul har jag i den här sekunden
Madde

De bortglömda bilderna








Madde


Lök

Hello. Jag lagar mat med Linnea i det lilla lilla superlilla pentryet och man kan säga att det är ganska...intressant. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, förmodligen blir det kryptan och sen Max eller bara Max. Nu ska jag gå och hacka lök, jag är duktig.
Madde

Lovely

Jag är trött.
Jag är sjuk.
Jag är deppig.
Jag vill ha godis.
Jag vill ha kramar.
'
Madde

Giving my life to you

Igår var det Hermans med en del klassmates och det fanns berg av mat. Jag lyckades äta mest, och då var vi 10 pers.. Idag blev det det restaurang med fader, ännu ett berg av mat, ännu en gång åt jag mest. Jag och mat går med andra ord ihop. Nackdelen är att man blir så jävla trött av att äta, men det är det värt. 
Jag funderar på om jag ska försöka somna innan kaffet börjar verka. Jag tror att det kan vara en smart idé. I morgon ska jag träffa Emma och bränna mina pengar som jag egentligen inte har på fika, det ska bli riktigt mysigt. Först sömn
Madde

RSS 2.0